Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2015 12:34:54
Deli članek:

Ženo ob povratku domov presenetil neobičajen prizor

vszi

Nogometaš Udineseja Pablo Armero si je, medtem ko je bila žena odsotna, doma privoščil drag obisk. A nesrečnež ni vedel, da je soproga svojo odsotnost od doma skrajšala.

Nekateri nogometaši se v življenju le stežka kaj naučijo. Tokrat je nad Pablom Armerom, trenutno nogometašem Flamenga, jezo stresla soproga Maria Jobra, ki je kolumbijskega reprezentanta v hiši v okolici Ria de Janeira ujela v sila kočljivem položaju. 

Na sedežni garnituri je namreč ob prihodu domov ujela svojega moža z dvema prostitutkama in ju nemudoma nagnala iz hiše. Žena je domov prišla nenačrtovano hitro, kar je Armero plačal s številnimi udarci besne in nekontrolirane soproge. Kričanje obeh je bilo tako glasno, da so morali sosedi poklicati policijo, ki je uspela umiriti strasti.   

Par (ne vemo, če sta kljub incidentu še ostala skupaj) sicer velja za srečno zaljubljenega, a kot kaže se tudi sanjsko življenje lahko izkaže za pravi pekel. Osemindvajsetletni Armero je sicer v Flamengo posojen s strani italijanskega prvoligaša Udineseja, za kolumbijsko reprezentanco pa je zbral 66 nastopov, in dosegel dva zadetka.