Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
am
am
12.10.2015 10:45:44
Deli članek:

Ronaldov maroški varuh: Če se ga kdo dotakne ...

Med krajšimi počitnicami Cristiana Ronalda v Maroku je svet še bolje spoznal njegovega telesnega stražarja. Orjaka, ki prihaja prav iz te afriške države in s katerim se ne gre šaliti.

"Poslušajte me. Če kdorkoli naredi karkoli neprimernega, ga bom pošteno nalomil. To je obljuba," je po pričevanju prisotnih in tudi sodeč po amaterskem posnetku dejal Badr Hari, ko sta s Cristianom vstopila v diskoteko v maroškem Marakešu. In lahko ste prepričani, da kakršenkoli prestopek nikomur ni prišel niti na misel.

Kot smo že pisali, je Ronaldo v Maroku proslavljal uvrstitev na evropsko prvenstvo, ob tamkajšnjem nekajdnevnem veseljačenju in sproščanju pa ga je spremljal prav Hari. Nogometni svet ga je poznal že prej, zdaj pa je maroško goro mišic, ki Cristiana spremlja pri vseh malce bolj izpostavljenih aktivnostih, spoznal še bolje.

Gre za 120 kilogramskega mojstra tajskega boksa, ki obvlada še nekaj borilnih veščin.Gre za enega največjih strokovnjakov za ulični boj in reševanje kriznih situacij, ki ni zgolj plačani Ronaldov spremljevalec, temveč tudi zelo tesen Portugalčev prijatelj. Tako tesen, da sta nazadnje v Maroku nekaj časa preživela tudi za skupno zabavo.

"Poročila sva se in preživljava medene tedne," sta se šalila na družabnih omrežjih. Predvsem na temo fotografije, na kateri je Hari svojo moč dokazal tudi s tem, da si je prav tako mišičastega Ronalda brez težav oprtal nase in dajal vedeti, da bi tudi z njim lahko počel karkoli. Kaj šele z morebitni napadalaci.

Galerija