Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.10.2015 17:01:42
Deli članek:

Messi naslavlja navijače ali dacarje?

Je to sporočilo, da gre z njim na boljše ali je Leo Messi na fotografiji poslal sporočilo davkariji, kaj si misli o njej?

Čeprav je poškodovan, se o Leu Messiju tudi te dni veliko govori. V petek so ga ujeli na predstavi v gledališču, ki jo je obiskal v Barceloni, seveda še vedno hodeč s pomočjo bergel zaradi poškodbe levega kolena. Ta ga bo z igrišč oddaljila še za nekaj časa, vsi v Kataloniji upajo, da ne dlje od 21. novembra, ko je na sporedu el clasico.

Messi je na svojem instagramu spet objavil fotografijo, na kateri sedi na domači sedežni garnituri in smeje drži roki v zrak. Za dilemo pa sta poskrbela palca na njima in podpis pod fotografijo "Tako se počutim ...".

Vnela se je debata, ali je želel ohrabriti navijače Barcelone in jim sporočiti, da gre s poškodbo na bolje in ne rabijo skrbeti ali je to sporočilo davčnemu uradu oziroma tožilstvu, ki mu grozi z zaporno kaznijo? "Y así estoy yo H... ," piše v originalu, tisti H pa po mnenju nekatrih pomeni Haciendo oziroma davčni urad. Presodite sami.