Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2015 15:25:32
Deli članek:

Odšel na trening in umrl pod romunskimi drvmi

vszi

Pijani romunski voznik je do smrti povozil 28-letnega italijanskega nogometnega vratarja.

Italijo je pretresla huda tragedija nogometnega vratarja Danieleja Brunija. Slednji je že res igral zgolj na amaterski ravni, branil je barve kluba Cerveteri Calcio, toda zaradi grozljivosti smrti, ki ga je doletela kot strela z jasnega, zgodba odmeva, ljudje pa ne morejo skriti ogorčenosti in v prvi vrsti neizmerne žalosti.

Vsega 28-letni nogometaš je v ponedeljek odšel na trening in pred Centro Sportivo Galli parkiral svojega jeklenega konjička. Toda ko je začel stopati proti garderobi, se je vanj s tovornjakom, na katerem so bila naložena drva, zabil 56-letni državljan Romunije. Pri tem je Bruni utrpel izjemno hude poškodbe in čeprav so ga hitro prepeljali v bolnišnico Gemelli v Rimu in čeprav so ga v noči iz ponedeljka na torek dvakrat operirali, je bil ves trud zdravnikov zaman. Nesrečnež je podlegel hudim poškodbam.

Romunu, ki je povzročil to strašno tragedijo, zdaj grozi ostro kazen. V zaporu bo zagotovo preživel nekaj let, policisti, ki so prihiteli na prizorišče nesreče, so namreč opravili tudi test alkoholiziranosti, ki je potrdil, da je voznik za krmilom sedel občutno pod vplivom opojnih substanc.