Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2015 10:43:14
Deli članek:

Caceres razbil ferrarija, izgubil izpit in plačal

vszi

Urugvajski branilec italijanskega nogometnega prvaka Martin Caceres si je privoščil veliko neumnost, ki ga bo drago stala.

Urugvajec je s svojim ferrarijem zapeljal v avtobusno postajo ob prihodu policije pa je alkotest pokazal, da si je privoščil kakšen kozarček preveč. To je že druga podobna nesreča Caceresa (podobno nesrečo je povzročil leta 2013), vedno pa je storil neumnost ponoči, ko se je z veseljačenja vračal domov.


Policija do Caceresa seveda ni bila milostna in mu je takoj naložila 1000 evrov kazni, mu odvzela vozniški izpit, za pol leta pa se je moral posloviti tudi od svojega ferrarija.

Nesreča se je zgodila nekaj po polnoči, ko je Caceres v Torinu vozil naravnost po ulici, potem pa zavil levo, a je spregledal, da je ulica v kateri je zavil enosmerna. Ob tem je zadel v robnik in izgubil oblast nad vozilom in se zaletel v avtobusno postajo.

Caceres je nepoškodovan zlezel iz vozila, policija pa je vse skupaj posnela z nadzornimi kamerami. Sledila je trojna kazen za Caceresa, stroga tudi zato, ker je pred dvema letoma z avtomobilom zapeljal v vhod postaje metroja. In tam seveda tudi obstal.