Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.09.2015 08:31:14
Deli članek:

Mojstrovina, s katero je spomnil na stare, dobre čase (video)

Profimedia

Mario Balotelli se je ob zmagi Milana na gostovanju pri Udineseju podpisal pod resnično imeniten zadetek.

Padli italijanski velikan Milan se očitno prebuja, z njim pa, kot vse kaže, tudi problematični Mario Balotelli. Klub iz prestolnice Lombardije je svojega nekdanjega člana letos poleti nazaj vzel pod ostrimi pogoji, nogometašu je bilo poslano ostro sporočilo, da se mu ne obeta nič dobrega, če se ne bo držal s podpisano pogodbo sklenjenih pravil obnašanja. Za zdaj gre Balotelliju dobro od nog; o njem se ne govori veliko, na igrišču pa spet vse bolj spominja na nogometaša, ki je nekoč s svojim znanjem in potezami poskrbel, da so mu številni strokovnjaki začeli napovedovati izjemno kariero.

S strani Liverpoola posojeni napadalec je tokrat zablestel na gostovanju v nam bližnjem Vidmu. Tam je Milan s 3:2 premagal Udinese, Balotelli pa je že po vsega petih minutah mojstrsko izvedel prosti strel in povedel svojo zasedbo v vodstvo. Ter dokazal, da še ni povsem za odstrel.

"Mario je bil izjemen. Odlično je zadrževal žogo, priigral nam je veliko prekrškov, a niti enkrat ni reagiral. Ves čas je bil dovolj oster, dokazal je, da se vrača stari dobri Mario. Najbolj me veseli, ker je pokazal, da se zna brzdati. Bil je popoln, bil je igralec tekme - tako glede na igro kot tudi na obnašanje. Publika je bila ves čas proti njemu, on pa se ni dal. Vesel sem, ker je to šele začetek," zadovoljstva ne skriva trener Milana Siniša Mihajlović.