Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.08.2015 22:29:14
Deli članek:

Navijači PSG-ja zaradi Ibrahimovića živijo v strahu

Reuters

Švedski zvezdnik naj bi razmišljal o zamenjavi klubskih barv.

Nogometaši PSG-ja so osvojili naslednjo v nizu domačih lovorik. Z zmago 2:0 nad Lyonom so osvojili superpokal, toda navijači kljub temu živijo v strahu. Za takšno stanje duha je poskrbel najboljši igralec in njihov največji ljubljenec, ki menda ni izključil možnosti, da je odigral zadnjo tekmo za Parižane.
Avtentičnosti napovedi Zlatana Ibrahimovića še vedno ni mogoče v popolnosti potrditi, toda po zagotovilih nekaterih njemu bližjih francoskih novinarjev je takoj po prhi na stadionu v Montrealu glasno razmišljal o odhodu iz Pariza. "Prav mogoče je, da je bila to moja zadnja tekma v dresu PSG-ja," naj bi dejal in te domnevne, a zelo verjetne besede so slab teden pred začetkom francoskega prvenstva pošteno razburile navijače PSG-ja.

"Do konca tedna moram sprejeti zelo pomembno odločitev in prav mogoče je, da po tej odločitvi ne bom začel prvenstvene sezone v Parizu,"
je menda še dodal, pri tem pa se v primeru potrjenega odhoda največkrat omenjata dva scenarija. Po eni strani naj bi bogati zbirki "svojih" mest sloviti Ibra želel dodati še mistični Istanbul, po drugi strani pa naj bi bil še bližje vrnitvi k Milanu.