Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2015 15:45:25
Deli članek:

Nogometni spor? Ne, ljubosumje! (video)

Vratar Parme Antonio Mirante in zvezdniški napadalec Napolija Gonzalo Higuain sta si pred mesecem dni na tekmi italijanskega prvenstva skočila v lase. Očitno pa so bile vse teorije o razlogih napačne.

Mirante se je tedaj prvi zaletel proti argentinskemu velemojstru, ta pa italijanskemu vratarju ni ostal dolžan. Na vsak način se je skušal pognati za njim in kdo ve, kaj bi se zgodilo, če ostali nogometaši na igrišču nadaljnjega stika ne bi preprečili. Strasti so se nato sčasoma pomirile, je pa dogodek dvignil kar nekaj prahu.

Teorije so bile različne. Po mnogih naj bi Higuain Miranteja napeljeval k prirejanju izida oziroma vsaj k ne najbolj zagrizenemu pristopu odpisane Parme proti Napoliju, ki je nujno potreboval točke. Nikomur pa se tedaj ni sanjalo, da ima zadeva ozadje, ki z dogajanjem na igrišču nima nobene zveze.

Po najnovejših informacijah prevladuje prepričanje, da je Miranteja nad Higuaina pognalo ljubosumje, morda celo kakšna Argentinčeva opazka na to temo. Nobenega dvoma namreč ni, da Gonzalo zelo dobro pozna Antonievo nekdanjo zaročenko Chiaro, kajpak pravcato lepotico. 

Kot je dekle priznalo, je že v času, ko je bila z Mirantejem, v stik z njo stopil Higuain, česar vratar Parme ni prenesel najbolje. Če uporabimo blage besede. In čeprav Chiara trdi, da se nikoli ni zgodilo nič konkretnega, mnogi menijo drugače. Predvsem pa, to ste lahko prepričani, drugače meni njen nekdanji zaročenec.

Dogodek sicer ni neposredno vplival na razpad zveze,  a dobro obveščeni viri pravijo, da je odigral pomembno vlogo in da Mirante te vloge ni nikoli pozabil. Če je to res, pa je o dogodkih, do katerih je prišlo ob prvem srečanju obeh nogometašev, resnično lahko malo dvomov. Že v primeru, če se resnično ni zgodilo nič konkretnega. Kaj šele, če sta Chiara in Gonzalo imela (ali imata) še kaj več.