Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
11.01.2015 22:35:00
Deli članek:

Svinje z mikrofoni, govorite kar hočete

asroma

Daniele De Rossi je po rimskem derbiju obračunal s sedmo silo.

Francesco Totti je z dvema goloma proti Laziu (2:2) postal najboljši strelec rimskega derbija vseh časov. Legendi Rome leta ne pridejo do živega, mojster ostane mojster tudi pri 38-ih. Med tistimi, ki so se najbolj trudili nahvaliti velemojstra, je bil Daniele De Rossi, ki si je kar sam zagotovil medijski prostor.

Dobesedno prestregel je novinarja TV Rome, nakar je začel z udrihanjem po sedmi sili ter hvaljenjem soigralca. "Svinje z mikrofoni lahko govorijo kar hočejo, ampak Totti je zame najboljši igralec v zgodovini. Nekdo med vami novinarji me je poskušal spreti z igralcem z veliko začetnico, vendar v temu ni uspel," je razburjen pripovedoval Daniele De Rossi.

Nato je prišel na vrsto komentar dogajanj na igralni površini. "Kljub zaostanku z 0:2 menim, da nismo začeli tako zelo slabo, toda pozneje smo začeli tudi zabijati, kar je najpomembnejše. Mi smo velika ekipa, nikoli se kar tako ne predamo," je pripovedoval 31-letni nogometaš, ki ga je navdušilo ozračje na Olimpicu: "Bilo je tako veličastno, da bi kmalu zajokal."