Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
30.07.2014 08:47:10
Deli članek:

Sneijder bo ostal

Profimedia
Wesley Sneijder

Nizozemski zvezdnik Wesley Sneijder naj bi ostal pri turškem velikanu Galatasarayju. To je zatrdil predsednik turškega kluba Unal Aysal.

Kot kaže, bo Galatasaray tudi naslednje leto imel zavidanja vredno zasedbo. Res je sicer, da so izgubili odličnega napadalca Didierja Drogbaja, ki se je vrnil v Chelsea, toda ostali najboljši nogometaši naj bi ostali v Istanbulu. 

Tudi Wesley Sneijder, ki je z nizozemsko reprezentanco briljiral na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji, kjer so oranžni osvojili tretje mesto. "Sneijder bo ostal pri Galatasarayju," je zatrdil predsednik Aysal in pristavil: "To ni samo naše mnenje, temveč tudi mnenje igralca in novega trenerja Cesareja Prandellija." 

Za Sneijdera se je zelo resno zanimal francoski Monaco, ki je v tridesetletnem Nizozemcu videl idealno zamenjavo za Jamesa Rodrigueza, ki je odšel v Real Madrid, toda kot vse kaže, si bo moral klub iz kneževine najti drugo tarčo, novi trener Galatasarayja Cesare Prandelli si pač želi Nizozemca na vsak način imeti v svoji ekipi v prihajajoči sezoni.