Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
02.07.2014 22:31:54
Deli članek:

Sanchez noče v Liverpool

Številni tuji mediji so poročali, da se bo Luis Suarez poleti skoraj zagotovo iz Anglije preselil v Španijo. Hoče ga Barcelona, ki je pripravljena Liverpoolu v zameno zanj odstopiti tudi Alexisa Sancheza, toda kaj, ko slednji noče niti slišati za to.

Alexis Sanchez je blestel na letošnjem svetovnem prvenstvu, kjer si je z dobrimi igrami v dresu Čila še dodatno dvignil ceno. Ker je dejansko vroč nogometaš, so se očitno pri Barceloni odločili, da ga bodo poskušali uporabiti kot del odškodnine za Luisa Suareza. Problem pa je nastal, ko naj bi nekdanji član Udineseja odgovoril, da ga selitev na štadion Anfield niti najmanj ne zanima.

Ne glede na vse to ne pomeni, da se Urugvajec ne bo preselil na štadion Camp Nou. Če bo Barcelona ponudila 80 milijonov funtov, ga bo verjetno vseeno dobila, govori se, da Liverpool zanj zahteva prav toliko. Pa Sanchez? Kariero bi lahko vseeno nadaljeval v Premier League, menda se je še kako ogrel za prestop k Arsenalu, kjer dejansko gojijo slog igre, ki bi mu lahko bil še kako pisan na kožo.