stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

bu
bu
0 12.04.2023 21:53:21

Kaaaj? Navijači na bejzbol tekmi so se tepli zaradi - hot doga za slab evro (video)

Na stadionu Citizens Bank Park v Filadelfiji, kjer sta se v okviru lige MLB pomerila Philadelphia Phillies in Miami Marlins, je prišlo do vsesplošnega kaosa.

Razlog za številne pretepe med navijači je bil hot dog, ki ga je organizator v posebni akciji 'dollar dog night' ponujal za en sam dolar, torej natančno 91 centov v evropskem denarju. Naj je razlog še tako bizaren, domači navijači so naravnost ponoreli in prišlo je do vojne za hrano.

Philliesi so del hrane celo brezplačno delili. Priljubljene 'vroče pse' so kar metali na tribune, ljudje pa so se zanje 'potolkli'. Nekateri niso izbirali sredstev in so se bili za svoj hot dog pripravljeni tepsti.



"Nihče ne želi hot doga prepustiti drugemu. To je bil pretep za hrano. Ljudje so se drli na zaposlene, ker so ostali praznih rok," je dejal eden od očividcev. Starši so celo puščali svoje otroke brez zaščite in se podali v brutalen lov na hrano za en dolar. "Obenem pa so na sebi nosili dres, ki stane 100 dolarjev," je pripomnil nekdo drug.

Neverjetno je, kako krvoločna bitja smo v resnici ljudje. Za košček hrane, ki stane manj kot evro, smo očitno pripravljeni iti čez 'trupla'. Grozljivo je spoznanje, v kakšnem svetu živimo.

Članki iz rubrike