Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.03.2023 12:32:13

Srhljivo razkritje Ronaldove izbranke: "Mali Angel ni bil edini otrok, ki sva ga izgubila! Cristiano je otrokom povedal, da ..."

Izbranka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez je v novi sezoni dokumentarne serije Jaz sem Georgina razkrila številne stvari iz svojega zasebnega življenja.

Če je bilo v prvi sezoni dokumentarne serije  Jaz sem Georgina v ospredju predvsem njeno spoznavanje s Cristianom Ronaldom, pa je Georgina Rodriguez v drugi sezoni razkrila kar nekaj intimnih utrinkov iz njunega družinskega življenja. 

Še nikoli prej ni tako podrobno govorila o smrti svojega sina Angela, ki je umrl med porodom dvojčkov, preživela pa je deklica Bella Esmeralda. "Na vsakem ultrazvoku pred rojstvom dvojčkov me je bilo zelo strah, počutila sem se zelo napeto, saj sem imela tri predhodne splave in sem domov prišla razbita na koščke," je razkrila Georgina, ki se je zelo težko soočila s smrtjo novorojenčka, ni si želela priznati, kaj se ji je zgodilo. Ni se želela soočiti s to bolečino. 

Še več, otrokom doma ni povedala, kaj se je zgodilo. "Ker sem imela še vedno trebuh, sem jim povedala, da bo Angel na rojstvo še malo počakal. Dokler jim Cristiano ni povedal, da je Angel v nebesih," je povedala Španka in dodala, da ji ne Cristiano v teh najtežjih trenutkih stal ob strani, on je bil tisti, ki jo je vsakodnevno spodbujal, jo tolažil. 

Članki iz rubrike