Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

tu
tu
0 26.01.2022 09:50:00

Georgina RAZKRILA podrobnosti iz življenja v Ronaldovi vili: "Ko sem šla v kuhinjo po vodo, sem" (VIDEO)

instagram
Prelestna manekenka in izbranka nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda je v teh dneh prvo ime svetovne estrade.

Morda je Georgina Rodrguez za trenutek celo slavnejša od svojega slavnega partnerja. Jutri bo namreč na Netflixu luč sveta ugledal težko pričakovan dokumentarec z naslovom 'Ime mi je Georgina', ki razkriva življenje in kariero lepotice.

V dokumentarcu bo Georgina razkrila številne doslej skrite podrobnosti ljubezenskega razmerja z Ronaldom, tudi svojih težkih začetkov. Preden se je zapletla z nogometašem, je živela skromno življenje. "Mnogi poznajo moje ime, le peščica pa ve, kdo sem jaz," je v najavi dokumentarca povedala Georgina. Produkcijska ekipa pa je dodala: "Pridružite se Georgini Rodriguez - mami, vplivnici, poslovni ženski in partnerki Cristiana Ronalda - v tem čustvenem in globokem prikazu njenega vsakdanjega življenja."

Zanimivo, tako Georgina kot tudi Cristiano sta imela podobni usodi. Oba sta začela iz nič, danes imata vse. "Od doma je odšel z avtobusom, domov se je vrnil v Bugattiju. Vem, kako je, ko nimaš nič, ampak vem tudi to, kako je, ko imaš vse," je dejala španska manekenka, ki bo ravno jutri - torej, na dan premiere - praznovala 27. rojstni dan.

ronaldo


V zadnjih dneh je v javnost spolzelo nekaj podrobnosti, ki bodo prikazane v dokumentarcu. Tako bo v njem Georgina razkrila, kako neobičajno ji je bilo v začetku razmerja s slavnim nogometašem, ki je živel luksuzno življenje v ogromni vili. "Enkrat sem bila v njegovi hiši in odšla v kuhinjo po vodo, potem pa se nisem znala več vrniti. Trajalo je pol ure, da sem našla pot nazaj."

Med drugim je Georgina tudi razlagala svoj odnos z otroci: "Kot mama sem zelo pozorna in celo premehka. Otroci lahko z menoj delaj, kar želijo. Tako jih imam rada, da nikakor ne uspem biti stroga z njimi."

ronaldo georgina

Članki iz rubrike