bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

igor žužek Svet24.si

44-letni Igor iz Kranja odšel od doma, ni pa se ...

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

metka Njena.si

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Po bolečem porazu SLOVENIJE se je oglasil tudi ...

nu
nu
0 14.09.2021 18:18:09

Bundesligaški SODNIK ZADAVLJEN med spolnimi igricami! Domnevni storilec pa njegov LJUBIMEC!

M24.SI
Pred meseci se je v Nemčiji pošteno dvignil prah zaradi umora nogometnega sodnika.

Konec januarja letos so na domu zadavljenega v postelji našli moškega, izkazalo se je, da nekdanjega nogometnega sodnika, ki je pravico v bundesligi in drugi nemški ligi delil v 90. letih. Doslej njegove identitete niso izdali, so pa te dni policijska poročila in tožilec postregli z novimi podatki o njegovi smrti.

Doslej je bilo vse nadvse skrivnostno, zdaj pa je preiskave konec in kot kaže bodo za njegovo smrt obtožili sodnikovega ljubimca.

Neidentificirani nogometni sodnik naj bi umrl zaradi davljenja med spolnim odnosom, ki naj bi ga imel z 22-letnim mladeničem iz Kazahstana, ki zdaj čaka na sojenje.
"Obtoženi in njegova žrtev sta se z namenom spolnega občevanja 25. januarja sestala v nekem apartmaju. Obtoženi je umrlega davil s pasom kopalnega plašča, dokler slednji ni nehal dihati," je povedal tožilec.

Omenjeni Kazahstanec je nato umrlemu ukradel kreditne kartice, mobilni telefon in nekaj gotovine, potem pa je apartma zapustil.

Nemški mediji poročajo, da je nogometni sodnik sicer živel dvojno življenje. Do leta 2017 je živel z ženo in svojimi otroki, nato pa se je ločil. Eden od njegovih prijateljev je za Bild povedal, da nihče ni vedel za njegovo spolno usmerjenost.

Članki iz rubrike