Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
2 18.11.2020 18:05:04

Natakarica je sanjala o manjših PRSIH, kar je naredil sloviti boksar Floyd Mayweather, vas bo SEZULO!

Profimedia
Boksarska legenda Floyd Mayweather je poln presenečenj.

Ko je vihtel pesti, je služil na stotine milijonov dolarjev, kar je znal sloviti boksar Floyd Mayweather tudi pokazati. Z denarjem je od nekdaj dobesedno razmetaval, kupoval si je prestižne, luksuzne dobrine, moramo pa tudi omeniti, da ga je veliko namenil tudi v dobrodelne namene oziroma pomagal osebam, za katere je ocenil, da jim lahko.


Zdaj je nek njegov znanec, poslovnež John Shahidi javnosti zaupal zanimivo anekdoto o ameriškem boksarju. Skupaj sta bila v Las Vegasu, kjer so ga poznali prav vsi, v tisti restavraciji pa je tudi on že poznal vse. Tudi neko natakarico, ki jo je ob neki priložnosti vprašal, kaj bi storila, če bi imela na razpolago ves denar tega sveta. "Odgovorila mu je, da bi denar položila na svoj račun in se tako znebila dolgov. Ko jo je še enkrat vprašal isto vprašanje, pa se je opogumila in mu odgovorila, da jo je tega sicer sram, toda da bi si dala zmanjšati prevelike prsi, ki ji otežujejo gibanje in življenje na sploh," je pripovedoval Shahidi.


Floyd jo je nato začel spraševati, koliko bi to stalo, dejala mu je, da si tega nikoli ne bo mogla privoščiti. "Ko sva zapuščala restavracijo, pa je Floyd iz svoje torbe potegnil deset tisoč dolarjev in jih dal v ovitek, v katerem je bil račun. Takrat mi je zabičal, da naj nikomur ne povem tega, da je to skrivnost, ki jo bomo poznali samo mi trije," je pojasnil Shahidi.

Članki iz rubrike