ljubezen Dobra karma

Odločitev za brezpogojno ljubezen nikoli ne more ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

ku
ku
0 21.05.2020 09:26:17

Nekdanja kolesarka RUŠI INTERNET s provokativnimi fotografijami in lajša težke dneve v karanteni (FOTO)

Slovakinja Lucia Javorčekova je bila ena najlepših in predvsem najbolj seksapilnih športnic na svetu, danes pa je ena najlepših in predvsem najbolj seksapilnih nekdanjih športnic na svetu.

No, nekdanja kolesarka, pred dvema letoma celo slovaška prvakinja, športa ni povsem opustila, posveča se namreč fitnesu, dejavna je v manekenstvu, predvsem pa nastopa na Instagramu. V času pandemije koronavirusa je s svojimi skoraj golimi fotografijami še posebej 'napadla' vse svoje sledilce, tem so hitro sledili drugi in skupnost, ki se navdušuje nad prelestno Slovakinjo, je zrasla do poldrugega milijona. Njen Instagram profil je skoraj eksplodiral, tako izzivalne fotografije je objavljala v zadnjem času.

javorcekova 4


Sicer pa je Javorčekova močno obetala v kolesarstvu, napovedovali so ji bleščečo prihodnost v tem športu, a nje očitno vrtenje pedal v kombinezonu ni prepričalo. Želela je več od tega oziroma manj oblačil na sebi. Objavljanje svojih seksi fotografij je zanjo postal vsakdan, dnevna rutina. Vsakokrat se spomni nečesa novega, nedavno je odvihrala v naravo, slekla svojo majico, pokazala prsi in ob fotografiji napisala: "No, to je zame svoboda." In takoj dobila 200 tisoč všečkov.

javorcekova 3

Članki iz rubrike