zdravko škender Svet24.si

Priljubljeni hrvaški glasbenik se je moral ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Je Meghan Markle s tem skušala zasenčiti Kate ...

minimalna plača, plača, gotovina, kovanci Svet24.si

Da ne bo nesporazumov: tako se pravilno izplačuje...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne zapeljiva v kopalkah

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

tu
tu
0 08.01.2020 11:08:39

Nekateri so za VROČE! Noro, kakšna LEPOTICA greje posteljo otroku MURE! (foto)

Filip Gačevski je otrok prekmurske ravnice, ki je od nekdaj sanjal, da se bo ukvarjal z nogometom, ter v njem uspel in živel od njega.

Pot do želenega cilja je bila dolga, naporna, dejal je, da je bilo na njej ogromno ovir in tudi krivic. Bila so obdobja, ko mu je bilo zelo težko, ko je bil povsem na tleh. Tako obupan, da je celo resno razmišljal, da bi se predal in vse poslal k vragu, toda Filipu Gačevskemu je naposled uspelo, trenutno je prvi vratar makedonskega Vardarja. 

filip gacevski pes vardar
Reuters

Potem ko je v nogometnem pogledu pred leti dosegel dno in ni imel nobene ponudbe, se je preselil v Bregalnico iz Štipa. Tam pa je v njegovem naročju končala lepotica, mis Makedonije 2013, nekdanja manekenka in televizijska voditeljica Despina Careva. "Drži, spoznal sem ljubezen svojega življenja. Svojo izvoljenko, ki ima izjemno pomembno vlogo. Z njo sem postal umirjen, od prvega dne mi stoji ob strani. Saj veste, kako je ... Ko sem bil razočaran, ko sem bil na tleh, so bili edina podpora mama, oče in Despina. Poleg tega sta bila starša daleč in preprosto sem potreboval osebo, ki bo ob meni, ki me bo razumela. Na srečo sem jo našel in njej sem prav tako nadvse hvaležen, da je bila z menoj tudi v najbolj zahtevnih trenutkih, brez njene spodbude mi bržčas ne bi uspelo. Skupaj sva pet let, imava se rada, zaupava drug drugemu in uživava," je povedal Gačevski.

Članki iz rubrike