Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
2 04.12.2019 16:25:10

Edo Murić ZELO OSEBNO! Kaj je obljubil zaročenkinim staršem, kako sta izbrala ime za otroka? (FOTO)

Jurij Kodrun
Ljubljančan, ki ga je zaneslo v Novo mesto, pa v tujino, postal evropski prvak z reprezentanco, v najboljših letih pa je vendarle oblekel Olimpijin dres. Edo Murić, po novem tudi očka.

"V življenju se mi je zgodilo veliko lepih stvari, vendar je to popolnoma neprimerljivo s tem, ko prvič k sebi stisneš svojega otroka. Bilo je nepozabno," je Edo razlagal v intervjuju za revijo Zvezde Lady. Z zaročenko Nino sta letos poleti postala starša malemu Kanu.

S srčno izbranko sta se pred petimi leti spoznala na zabavi, ko je podpisal prvo pogodbo za tuji klub - Partizan. "Šel sem ven proslavit s prijatelji, tam pa je bila tudi Nina s prijateljicami. Sprva nisem mislil začenjati nove ljubezenske zgodbe, v srbsko prestolnico sem nameraval samski, saj bi bilo za svežo ljubezen zelo naporno usklajevanje, po drugi strani pa je v Beogradu kup punc, tako da sem si puščal odprta vrata. Vendar je bilo na Nini nekaj posebnega, četudi je bila takrat zelo mlada, stara komaj dvajset let."

edo muric
osebni arhiv


Takoj sta začela načrtovati skupno življenje in selitev v srbsko prestolnico. Edo je celo šel njene starše vprašat, ali ji dovolijo, da se preseli z njim. Strinjali so se, vendar pod pogojem, da mora končati študij ekonomije. Potem jo je spodbujal pri študiju, tako da je nedavno magistrirala.

Košarkar je bil prisoten pri porodu, prerezal je popkovino. "Tega ne bi želel zamuditi za nič na svetu. Bilo je res neverjetno!" Ime za sina sta našla v Turčiji. Obema je bilo všeč Kan, ki je zelo unikatno, njegov pomen pa želita zadržati zase.

Značke: edo-murić, olimpija

Članki iz rubrike