pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ku
ku
0 06.10.2019 02:20:37

Kako sta se ZALJUBILA Sani Bečirović in prelestna Simona? "Mami sem dejal, da ..."

alesfevzer.com
Sani Bečirović velja za enega najvidnejših slovenskih košarkarjev zadnjega obdobja, danes je športni direktor novoustanovljene Cedevite Olimpije. Svoje družinsko življenje praviloma drži daleč od medijev, a nekaj je vendarle spustil v javnost.

V pogovoru za revijo Zvezde/Lady je govoril o sebi, o svoji družini, svoji italijanski izvoljenki in svojima otrokoma. Vse niti družinskega življenja drži v rokah Simona, ki ji je nekdanji športnik globoko hvaležen za vse odrekanje in podporo. "Dokazano je, da so športniki boljši, če pridejo v tujo državo z družino. Ker jih ne skrbi, kako se bodo znašli, kaj bo z domačimi, ki bi jih pustili doma, lahko se povsem posvetijo treningom in tekmam. Simona to razume od prvega dne najine zveze. Skupaj sva že skoraj sedemnajst let," pove Sani in hitro doda, da jo je spoznal, ko je bil precej na tleh.

Prijateljica mu je dolgo govorila o svoji prijateljici, vendar naključje ni nikoli naneslo, da bi se srečala. Ravno tako pa so o


njem pripovedovali njej, a se tudi ni zgodilo, da bi se njune poti križale. Po eni od poškodb je po 64 dneh, ko po operaciji ni smel iz stanovanja, šel prvi možni dan s prijateljem v restavracijo v Bologni, kamor so športniki hodili na kosila. Sedela sta pri mizi, on z opornicami in berglami, pri sosednji mizi pa Simona s prijateljico, ki je bila obenem tudi Sanijeva. "Pozneje mi je pripovedovala, da si je mislila o meni, poglej ga, ubogega mladeniča, kako so ga pokrpali po prometni nesreči. Zagledal sem prijateljico, jo pozdravil, ona pa mi je predstavila Simono. Zatresle so se mi roke, ostal sem brez besed, kar se mi le redko zgodi. Ko sem šel kmalu domov, sem mami dejal, da sem spoznal bodočo ženo. Mislila si je svoje, midva pa sva z vsakim dnem bolj poglabljala svojo ljubezen," je zadovoljen Sani, ki se s Simono pogovarja v italijanščini.

Pri Bečirovićih živijo multikulturno. "Zdaj se doma pogovarjamo v mešanici italijanščine, otroka razumeta in govorita še nemško, angleško in seveda slovensko. Ker hodita v mednarodno šolo, mimogrede usvajata multikulturnost in jo tudi živita," pove nekdanji športnik, ki si je kljub številnim selitvam gnezdo ustvaril v Ljubljani. Tudi Simoni je Ljubljana krasna, zdi se ji svetovljanska, lepa, urejena, mirna in varna, idealna za življenje in vzgajanje otrok.

Članki iz rubrike