ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

ku
ku
0 06.10.2019 02:20:37

Kako sta se ZALJUBILA Sani Bečirović in prelestna Simona? "Mami sem dejal, da ..."

alesfevzer.com
Sani Bečirović velja za enega najvidnejših slovenskih košarkarjev zadnjega obdobja, danes je športni direktor novoustanovljene Cedevite Olimpije. Svoje družinsko življenje praviloma drži daleč od medijev, a nekaj je vendarle spustil v javnost.

V pogovoru za revijo Zvezde/Lady je govoril o sebi, o svoji družini, svoji italijanski izvoljenki in svojima otrokoma. Vse niti družinskega življenja drži v rokah Simona, ki ji je nekdanji športnik globoko hvaležen za vse odrekanje in podporo. "Dokazano je, da so športniki boljši, če pridejo v tujo državo z družino. Ker jih ne skrbi, kako se bodo znašli, kaj bo z domačimi, ki bi jih pustili doma, lahko se povsem posvetijo treningom in tekmam. Simona to razume od prvega dne najine zveze. Skupaj sva že skoraj sedemnajst let," pove Sani in hitro doda, da jo je spoznal, ko je bil precej na tleh.

Prijateljica mu je dolgo govorila o svoji prijateljici, vendar naključje ni nikoli naneslo, da bi se srečala. Ravno tako pa so o


njem pripovedovali njej, a se tudi ni zgodilo, da bi se njune poti križale. Po eni od poškodb je po 64 dneh, ko po operaciji ni smel iz stanovanja, šel prvi možni dan s prijateljem v restavracijo v Bologni, kamor so športniki hodili na kosila. Sedela sta pri mizi, on z opornicami in berglami, pri sosednji mizi pa Simona s prijateljico, ki je bila obenem tudi Sanijeva. "Pozneje mi je pripovedovala, da si je mislila o meni, poglej ga, ubogega mladeniča, kako so ga pokrpali po prometni nesreči. Zagledal sem prijateljico, jo pozdravil, ona pa mi je predstavila Simono. Zatresle so se mi roke, ostal sem brez besed, kar se mi le redko zgodi. Ko sem šel kmalu domov, sem mami dejal, da sem spoznal bodočo ženo. Mislila si je svoje, midva pa sva z vsakim dnem bolj poglabljala svojo ljubezen," je zadovoljen Sani, ki se s Simono pogovarja v italijanščini.

Pri Bečirovićih živijo multikulturno. "Zdaj se doma pogovarjamo v mešanici italijanščine, otroka razumeta in govorita še nemško, angleško in seveda slovensko. Ker hodita v mednarodno šolo, mimogrede usvajata multikulturnost in jo tudi živita," pove nekdanji športnik, ki si je kljub številnim selitvam gnezdo ustvaril v Ljubljani. Tudi Simoni je Ljubljana krasna, zdi se ji svetovljanska, lepa, urejena, mirna in varna, idealna za življenje in vzgajanje otrok.

Članki iz rubrike