nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 25.08.2019 17:56:33

Izbranka Cristiana Ronalda EKSKLUZIVNO razkrila pikantne podrobnosti iz njune spalnice (FOTO)

Georgina Rodriguez, izbranka Cristiana Ronalda, je odprla svojo dušo za angleški tabloid The Sun. Intervju odmeva, močno odmeva.

Biti boljša polovica od enega najboljših nogometašev vseh časov, predvsem pa biti dekle fanta, kot je Ronaldo, je nekaj posebnega. Mora biti nekaj posebnega. Da sta se spoznala v Gucciju, kjer je Georgina delala kot prodajna pomočnica, je znano. "Nekaj dni pozneje sva se spet srečala, na nekem drugem dogodku. Tam sva se lahko bolj sproščeno pogovarjala. To je bila za oba ljubezen na prvi pogled," je razlagala španska manekenka.

georgina rodriguez 4
Profimedia


Nobenega dvoma ni, da biti dekle tako izpostavljenega fanta, kot je Ronaldo, in tako oboževanega fanta, ni lahko. Navsezadnje je v razmerje dobila tudi tri otroke, potomce njega in nepoznane matere - Cristiana Jr., Evo in Matea. Naposled se je njima rodila še Alana Martina in zdaj so 'šesterček', življenje Georgine pa se iz mode vse bolj umika v domače okolje, kjer mora skrbeti za štiri otroke. Njen običajen dan se vrti okoli njih, oblačenja, hranjenja, igranja, sprehodov ... itd. Popoldne je čas za siesto, kratko telovadbo in gledanje televizije s Cristianom. Nič posebnega torej, nič drugačnega od običajnih smrtnikov. "Dobra stvar glede mojega dela je to, da lahko od doma naložim fotografije, delo na terenu pa mi praktično nikoli ne vzame več od dveh dni. Skušam biti čim več časa doma in čas preživljati z otroci, kot druge mame."

georgina rodriguez 2
Profimedia


Georgina je še poudarila, kako vedno bolj spoznava pomembnost drugih vrednot v primerjavi z denarjem, ki ga imata s Cristianom kakopak na pretek. "Ravno mi je po dolgotrajni bolezni umrl oče. Po takšni izkušnji ugotoviš, da je vendarle najbolj pomembno zdravje. To je pravi luksuz. Brez zdravja, ni nič. Denar je v redu, pomaga dobiti stvari, ampak povzroča tudi težave. Moraš imeti dober nadzor, moraš znati z njim rokovati. Včasih je težko. Denar ne prinaša sreče. Denar pomaga, a to še zdaleč ni vse."

georgina rodriguez 3
Profimedia


V Italiji ji je všeč. Torino naravnost obožuje. "Blizu so Alpe, blizu je Milano, blizu je Španija. Italija je prelepa dežela, s svojo zgodovino, kulturo, umetnostjo in modo. In rada imam Juventus." S Cristianom in otroci uživajo v osemsobni luksuzni vili v središču Torina.

In za konec še sladkorček. Ekskluzivno je Georgina razkrila tudi pikantne podrobnosti iz njune spalnice. Kako pomembno je, da ga zapeljuje, je dejala. "Vselej spim v spodnjem perilu, v sexi spodnjem perilu. V njem se dobro počutim, v njem se počutim sexi in romantično. V njem svojega moškega naredim srečnega."

georgina ronaldo
Profimedia

Članki iz rubrike