Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

au
au
2 15.02.2019 19:36:12

Atletska LEPOTICA ŠOKIRALA z dejstvom o svojem SPOLNEM ŽIVLJENJU: 'Imam 37 let in sem DEVICA'

Lolo Jones je ena od najlepših ameriških športnic.

Mnogi se je najbrž najbolje spomnite, ko si ji je na OI v Londonu le za deset stotink sekunde izmuznila bronasta kolajna na teku na sto metrov z ovirami.

A 37-letna atletinja je znana še po nečem. Te čase je namreč Lolo udeleženka resničnostnega šova Big Brother Celebrity, kjer je eni od sostanovalk potožila, da je zelo žalostna, ker še ni poročena in da komaj čaka, da spozna nekoga, ki jo bo očaral.

Jonesova, ki se je pred leti preizkusila tudi v bobu, je sicer že pred leti priznala, da ne verjame v seks pred poroko, toda potem pa ni bilo več jasno, ali je še vedno tako zaprisežena, da spolnim odnosom še ni podlegla. 

In zdaj je priznala, da je še vedno devica. "Imela sem več razmerij, a so se vse končale z zlomljenimi srci. Odločena sem, da bom prvič seksala šele potem, ko se poročim, toda nikakor ne najdem moža," je razkrila Lola: "Ne vem, zakaj me bog še vedno ni blagoslovil z zakonom. Mnogi moški so mi všeč in so prepričani, da me lahko spremenijo, toda ko jim postane jasno, da pred usodnim da ne bom seksala, me zapustijo."

A vseeno ostaja neomajna in polna upanja. "Vem, da bo moj prvi spolni odnos z bodočim možem sijajen. No, zame drugače ne bo moglo biti, saj ga ne bom mogla z ničemer primerjati," je prepričana Lolo, ki je sicer tudi zelo pobožna.

Galerija

Članki iz rubrike