giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

Jennifer Aniston Svet24.si

FOTO: Tako dobro je pri 50. videti Jennfier ...

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

eksplozija gorica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Eksplozija v Gorici terjala tri ...

andrej in konstantin Svet24.si

Dragulj slovenske kulture in zgodovine, ki ga je ...

TANJA ŽAGAR Njena.si

Tanja Žagar delila 23 let staro fotografijo

lea sirk Njena.si

Lea Sirk presenetila z drugačno podobo

nu
nu
0 24.07.2018 15:44:30

SPET WAAANDAAA! Tokrat z Diegom Maradono in dogodki iz leta 2006 (video)

Za fatalno ženo argentinskega nogometaša Interja Maura Icardija ste bržčas že slišali. Brez dvoma je prelestna Wanda sama poskrbela, da je tako.

O Wandi Nari, po poroki Wandi Icardi, torej že marsikaj vemo. Denimo, o tem, da je bila nekdaj poročena z drugim argentinskim nogometašem Maxijem Lopezom, mu povila tri sinove, potem pa ga je prevarala s prijateljem in soigralcem Icardijem, s katerim je poročena zdaj. In ima z njim dve hčerki.

Prevara stoletja, vendar Wanda kljub temu, da je petkrat rodila, skrbi za sebe in ohranja svoj status v 'šov biznisu'. V to latinoameriško limonado se je vpletel celo Diego Maradona, ki je Icardiju javno žugal, češ »za mene ne obstajaš.« Najboljšemu prijatelju pač ne zabiješ noža v hrbet. »Tisti, ki nimajo moralnih vrednot, so za mene mrtvi,« je še dodal.

Zdaj pa je prišla v javnost še zgodba o Maradoni in Wandi, še pred Lopezom in pred Icardijem. Mirtha Legrand, 91-letna argentinska igralka in teve voditeljica, je v eni od teve oddaj razkrila, da sta bila slavni nogometaš in takrat še Wanda Nara v vezi.

Wanda


"Bila sem na kosilu in čakala začetek snemanja, ko je k meni pristopila Wanda Nara. Vprašala me je, zakaj je ne povabim v svojo oddajo, jaz pa sem ji odvrnila: 'Si ti tista, ki je bila z Maradono? Zaradi vaju to noč nisem mogla spati'," je razlagala Mirtha in v nadaljevanju pojasnila, kaj se je takrat dogajalo v hotelu: "Bila sem v predsedniškem apartmaju, povsem zraven sobe, v kateri sta bila Maradona in Wanda. Zaradi hrupa nisem mogla zatisniti očesa. Ne vem, kaj sta počela, slišati je bilo, kot da bi premikala pohištvo."

V tistem času so se govorice o vezi med Maradono in Wando razširile, ko je kamera njo ujela v spodnjem perilu s podpisom Maradone. Vsi ti dogodki segajo v leto 2006.

Članki iz rubrike