jonas Odkrito.si

Jonas Žnidaršič in Inti Šraj nov par?

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

FOTO: To je na valentinovo dobila Melania, ampak ...

smrt prehod Petisvet.si

Znanstveniki dokazujejo življenje po smrti!

sedmerčki Svet24.si

Ne trojčki, ne peterčki, 25-letnica je ...

avto_tehnični pregled Svet24.si

Avto pripeljala na tehničnega in ostala brez ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Tako svojo nosečo ženo razvaja Isaac Palma

nu
nu
0 24.07.2018 15:44:30

SPET WAAANDAAA! Tokrat z Diegom Maradono in dogodki iz leta 2006 (video)

Za fatalno ženo argentinskega nogometaša Interja Maura Icardija ste bržčas že slišali. Brez dvoma je prelestna Wanda sama poskrbela, da je tako.

O Wandi Nari, po poroki Wandi Icardi, torej že marsikaj vemo. Denimo, o tem, da je bila nekdaj poročena z drugim argentinskim nogometašem Maxijem Lopezom, mu povila tri sinove, potem pa ga je prevarala s prijateljem in soigralcem Icardijem, s katerim je poročena zdaj. In ima z njim dve hčerki.

Prevara stoletja, vendar Wanda kljub temu, da je petkrat rodila, skrbi za sebe in ohranja svoj status v 'šov biznisu'. V to latinoameriško limonado se je vpletel celo Diego Maradona, ki je Icardiju javno žugal, češ »za mene ne obstajaš.« Najboljšemu prijatelju pač ne zabiješ noža v hrbet. »Tisti, ki nimajo moralnih vrednot, so za mene mrtvi,« je še dodal.

Zdaj pa je prišla v javnost še zgodba o Maradoni in Wandi, še pred Lopezom in pred Icardijem. Mirtha Legrand, 91-letna argentinska igralka in teve voditeljica, je v eni od teve oddaj razkrila, da sta bila slavni nogometaš in takrat še Wanda Nara v vezi.

Wanda


"Bila sem na kosilu in čakala začetek snemanja, ko je k meni pristopila Wanda Nara. Vprašala me je, zakaj je ne povabim v svojo oddajo, jaz pa sem ji odvrnila: 'Si ti tista, ki je bila z Maradono? Zaradi vaju to noč nisem mogla spati'," je razlagala Mirtha in v nadaljevanju pojasnila, kaj se je takrat dogajalo v hotelu: "Bila sem v predsedniškem apartmaju, povsem zraven sobe, v kateri sta bila Maradona in Wanda. Zaradi hrupa nisem mogla zatisniti očesa. Ne vem, kaj sta počela, slišati je bilo, kot da bi premikala pohištvo."

V tistem času so se govorice o vezi med Maradono in Wando razširile, ko je kamera njo ujela v spodnjem perilu s podpisom Maradone. Vsi ti dogodki segajo v leto 2006.

Članki iz rubrike