900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 26.01.2018 13:57:26

Nekdanji SELEKTOR slovenske nogometne reprezentance združil moči s pevcem SIDDHARTE, izdal prvo PESEM in napovedal ALBUM! (video)

Tomi Meglič
Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Slaviša Stojanović je združil moči z enim od najbolj vročih slovenskih glasbenikov, Tomijem Megličem in nastal je 'singl' z naslovom Napačen čas.

Slovenski ljubitelji nogometa še kako dobro poznajo Slavišo Stojanovića. 48-letni trener je v tem športu pustil med drugim velik pečat pri Domžalah, s katerimi je osvojil tudi naslov državnega prvaka, bil pa je tudi selektor slovenske reprezentance, po tem, ko je oktobra leta 2011 na tem mestu nasledil Matjaža Keka. 

slavis stojanovic
FC Riga

Nazadnje je bil trener v Rigi, v zadnjih mesecih pa se je lotil tudi drugačnega projekta. Znano je namreč, da je Stojanović tudi velik ljubitelj glasbe in da v roke zelo rad vzame tudi kitaro. Toda ljubezen do glasbe je zdaj prerasla meje in nastalo je zelo zanimivo sodelovanje, ki napoveduje tudi njegov prvi album. Stojanović se je namreč kot avtor besedila in pesmi podpisal pod 'Napačen čas', ki ga izvaja eden od najbolj vročih glasbenikov v Sloveniji, Tomi Meglič, sicer pevec skupine Siddharta. 

Napačen čas je prva pesem glasbenega projekta Matematika, pod katerega se je podpisal Stojanović, na albumu pa je napovedal osem sodelovanj z znanimi slovenskimi glasbeniki.

Članki iz rubrike