nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 26.12.2017 21:45:13

BOŽIČNI ČUDEŽ oziroma ganljiva zgodba o zvezdniku Borussie in njegovem štirinožnemu prijatelju

vszi
Christian Pulisic je na božični večer pogrešal svojega štirinožnega prijatelja. Na pomoč mu je priskočil neznanec in mu prinesel morda celo najlepše darilo.

Božični večer nas velika večina najraje preživi v družbi najbližjih oziroma tistih, ki jih imajo najraje, sem pa seveda spadajo tudi štirinožni prijatelji. Zvezdnik Borussie Christian Pulisic je zelo pogrešal svojega osa po imenu Timone, pa se je za pomoč obrnil kar na twitter.

"Ali bi mi kdo pripeljal mojega kužka iz Hersheya v Washington DC, da bi ga lahko videl med počitnicami?" je v apelu na pomoč zapisal Američan hrvaških korenin. In zgodil se je božičen čudež.

No, zgodil oziroma našel se je mož po imenu Tristan Gilliland-Kunkle, ki je, čeprav je ravno prišel iz nočne izmene, kužka naložil v svoj avtomobil in se podal na 210 kilometrov dolgo pot. Njegova žena je sedla za volan, sam pa je skrbel za živalskega sopotnika ter sem in tja zadremal. Kužek je bil še isti večer skupaj s svojim lastnikom, ki ni skrival hvaležnosti, da je lahko božični večer preživel (tudi) s človekovim najboljšim prijateljem.

Zgodba se je dotaknila marsikoga, med drugim se je oglasil tudi nekdanji nogometaš Landon Donovan. "Ti si pravi ameriški junak," je pohvalil Gilliland-Kunkla.

Članki iz rubrike