Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 29.11.2017 13:05:08

OTROKE postavil pred udobje! SEZULO vas bo, kam je MESSI odšel na hiter oddih in kaj je privoščil svojim MALČKOM (foto)

Reuters
Nekaj prostih dni po tisti kontroverzni tekmi španskega prvenstva je Lionel Messi izkoristil za idilične počitnice s svojo družino.

Po tem, ko je bil argentinski zvezdnik v dresu Barcelone po koncu zadnje prvenstvene tekme Barcelone precej razburjen, mu je trener Ernesto Valverde namenil nekaj prostih dni. Messi jih je po kontroverzni tekmi, na kateri je sodnik spregledal prav njegov zadetek, prav gotovo potreboval in sodeč po poročanju katalonskih medijev tudi zelo dobro izkoristil.

Mnogi bi se v tem turobnem novembrskem vremenu odpravili v tople kraje, tako kot na primer uživata Bastian Schweinsteiger in njegova Ana Ivanović, toda Lionel Messi se je odločil za povsem drugačne, a nič manj idilične kratke počitnice. Svojima sinovoma - Thiagu in Mateu - ter soprogi Antoneli, ki pričakuje še tretjega otroka, je namreč pričaral pravo božično idilo. Sicer predčasno, toda Messija 23. decembra čaka veliki el clasico z Realom.

Družina se je odpravila na Finsko, kjer sta Mateo in Thiago obiskala Božička, celotna družina je uživala v snežnih radostih in vožnji s vprego huskijev. Tako Messi kot njegova soproga sta objavila ljubko fotografijo starejšega Thiaga na snegu, a sta jo kasneje tudi oba iz neznanega razloga izbrisala. 

antonela messi

Značke: lionel-messi, finska

Članki iz rubrike