GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
8 21.09.2017 15:37:04

OPA! Nova romanca na vidiku! Bo zaradi nje Neymar prišel v bližino SLOVENIJE? (foto)

Te dni je Neymar v središču pozornosti predvsem zaradi nesoglasja s soigralcem Edinsonom Cavanijem.

Po burnem začetku tedna, ki ga je zaznamoval spor in celo obračunavanje s soigralcem na tekmi PSG-ja z Lyonom, si je Neymar brez slabe vesti vzel nekaj dni prosto ter iz Pariza odšel v London.

Tam se je v družbi dirkača formule ena Lewisom Hamiltonom udeležil zaključka londonskega tedna mode, seveda pa dirkaču in nogometašu ni bilo dolgčas.

Neymar in Lewis sta se zabavala tudi v enem od nočnih klubov, kjer sta se družila s kopico manekenk, tudi tistih, ki delajo za slovito podjetje spodnjega perila Victoria's Secret, kot sta Portugalka Sara Sampaio in Madžarka Barbara Palvin, tudi je bila tudi pevka Rita Ora ter nogometaš Chelsea David Luiz.

barbara palvin

Kot je poročal The Sun, naj bil Lewis Hamilton Neymarja in zgoraj omenjeno Madžarko, tudi model slovite številke kopalk Sports Illustrated Barbaro Palvin peljal in ju nato tudi postil v njegovem luksuznem stanovanju v Londonu, sam pa je domov odšel s kanadsko manekenko Winnie Harlow.

barbara palvin

Neymar in Barbara naj bi se družila vse do 5. ure zjutraj, ko je Madžarka, ki sicer živi v Budimpešti, zapustila stanovanje in to brez ličil in v drugi obleki, kot pa je v tega prišla, Neymar pa se je takrat vrnil v svoj hotel.

Neymar je vsekakor pripravljen na novo ljubezen, z njegovo prejšnjo punco, brazilsko manekenko in igralko Bruno Marquezine sta se namreč junija razšla.

Vsekakor bi bilo zanimivo videti, če bi se Neymar in Barbara še kdaj srečala, še posebej pa bi bilo zanimivo, če bi ga Madžarka povabila v svojo domovino, saj bi to seveda pomenilo, da bi se gibal v bližini deželice na sončni strani Alp.

Članki iz rubrike