Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

nu
nu
0 17.07.2017 15:31:28

Konec sedemletnega molka: bivša Piquejeva izbranka razkriva ...

Gerard Pique se je ta teden precej potil.

Seveda tudi na nogometnih zelenicah, saj se igralci Barcelone že pripravljajo na novo sezono, a hkrati se je potil tudi zaradi objave intervjuja s svojim bivšim dekletom.

Nuria Tomas, katero je Pique pustil potem, ko je spoznal kolumbijsko glasbeno superzvezdo Shakiro, je po sedmih letih spregovorila o nekdanjem partnerju.

Nuria je sicer še vedno dobra prijateljica z ženo Lionela Messija, Antonello Roccuzzo, ki pa naj bi - tako so dolgo let pisali španski mediji - zaradi prijateljice povsem ignorirala Shakiro. A to je zdaj zanikala tudi Nuria sama.

Čeprav so jo leta in leta prosili za intervjuje, v katerih bi beseda tekla o španskem nogometašu, ona ni uslišala niti ene želje. Pique je bil sicer njena prva ljubezen, bil je njen sosed, vanj se je zaljubila, ko je imela le 17 let.

"Nikoli nisem hotela zaslužiti s tem, da bi ga blatila. Prejela sem mnogo klicev medijev, vendno sem rekla ne. To je bilo v nasprotju moji vrednotam. Nikomur nisem bila dolžna razkrivati osebnega življenja," je dejala mlada igralka.

Zdaj si je vseeno premislila in novinarjem La Vanguardia zaupala nekaj misli o svojem bivšem fantu. Čeprav jo je izdal, pravi, da nanj ni jezna, da mu ne zameri, čeprav, je priznala, je bil njun razhod za njo izredno boleč. "Gerard je dobra oseba in želim mu le vse najlepše. Moja srčna rana se je po več letih le zacelila, zdaj sem že dolgo časa povsem v redu," je razlagala Nuria, ki so jo vprašali, ali v diskotekah pleše na pesmi Shakire: "Da, seveda," je dejala.

Značke: pique, punca

Članki iz rubrike