Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.11.2016 16:14:37
Deli članek:

Vardy je hčerki Sofii priredil razkošno rojstnodnevno zabavo

Profimedia

Nogometaš aktualnih angleških prvakov Jamie Vardy je globoko segel v denarnico, ko se je odločil za skorajda profesionalno organizacijo drugega rojstnega dne svoje hčerke Sofie.

Zabava za Sofio je bila povsem v znamenju pujse Pepe, ki jo poznajo tudi najmlajši v Sloveniji. Angleški mediji pišejo, da je član Leicestra zapravil tisoče funtov za tematsko zabavo, na kateri so se zbrali številni pomembneži s sveta nogometa, tudi Colleen Rooney.


Organizacijo pomembnega dogodka je prevzela znana organizatorka tovrstnih zabav Julie Perry, ki je imela v svojih rokah že številne prestižne zabave v Angliji.


Jamie Vardy je sicer medlo začel sezono, na 11 tekmah angleške Premier lige je dosegel le dva zadetka. Čeprav ne najde poti do forme, ki ga je krasila v prejšnji sezoni, ko je skupaj mrežo tekmecev zatresel 24-krat, obenem pa je postavil rekord lige z 11 zadetki na zaporednih 11 tekmah, mu trener Claudio Ranieri trdno stoji ob strani: "Jamie ni sebičen nogometaš, povsem je osredotočen na ekipo. Je zelo miren, kot bi bil prepričan, da bodo prej ali slej zadetki prišli sami od sebe."