Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
12.08.2016 13:43:14
Deli članek:

Joachim Löw ostal brez žene

Selektor nemške nogometne reprezentance Joachim Löw se je danes po tridesetih letih zakona ločil od 54-letne soproge Daniele.

Šestinpetdesetletni Löw je soprogo spoznal pred 36 leti, par pa bo zaenkrat le živel ločeno, medtem ko uradne ločitve še ne načrtuje. Par, ki je živel v bližini Freiburga, nima otrok.

Kot je poročal časnik Bild, bo Daniela še naprej živela na dosedanjem naslovu, medtem ko ima Löw stanovanje v Berlinu, kamor se je preselil po letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji. Zakonca Löw sta se v javnosti redko pojavljala skupaj in sta svoje zasebno življenje skrbno varovala.

Löw je v 80. letih igral za Freiburg, leta 2004 je pri Jürgenu Klinsmannu zasedel mesto pomočnika trenerja v reprezentanci, ki jo je dve leti kasneje prevzel. Nemška reprezentanca bo naslednjo tekmo odigrala 31. avgusta, ko se bo v Mönchengladbachu na prijateljski tekmi pomerila s Finsko. Štiri dni kasneje ekipa v Oslu začenja kvalifikacije za nogometno SP 2018 v Rusiji, kjer želi Löw ubraniti naslov prvakov.