Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.04.2016 18:20:00
Deli članek:

Zvezdnik Cityja v svojo zbirko dodal novo pregrešno drago igračo (foto)

vszi

V zadnjih tednih je imel zvezdnik Manchester Cityja Yaya Toure kar nekaj težav s poškodbami, zato je izpustil tri od zadnjih petih prvenstvenih tekem.

Je pa izkušeni vezist precej uspešnejši na drugem področju, in sicer pri zbiranju prestižnih avtomobilov. Svojo bogato zbirko je namreč povečal za novega pregrešno dragega člana.

Dvaintridesetletni reprezentant Slonokoščene obale je strasten ljubitelj prvovrstnih jeklenih konjičkov, za katere je po nekaterih ocenah skupno odštel že prek 1,3 milijona evrov. Toda to za Toureja niti ni tako veliko, če vemo, da njegova tedenska plača pri sinjemodrih iz Manchestra znaša slabih tristo tisočakov.

Luksuzna Mercedesa, Bentley in Porsche so samo nekateri izmed avtomobilov, s katerimi se je v preteklosti pripeljal na trening. Pred kratkim je to storil še z omejeno serijo Rolls Roycea Wraith, za katerega je plačal vrtoglavih 380 tisoč evrov.

vszi

Vendar ga je nato presegel soigralec iz zvezne vrste Samir Nasri, Francoz je za Lamborghinija Aventador plačal še štirideset tisočakov več.

Toda vodstvo pri očitno zelo prestižni igri je danes spet prevzel Toure, ki si je omislil novega Rolls Roycea. Ta je bil seveda še nekoliko dražji od prejšnjega, in sicer je Phantom vreden skoraj 450 tisoč evrov. Navadni smrtniki pa se lahko samo vprašamo, kje se bo ta igra končala?

vszi

Galerija