Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
03.04.2016 15:59:27
Deli članek:

Sestra Cristiana Ronalda zbodla nogometaša Barcelone

"Vojni" na družabnih omrežjih med Madridom in Barcelono očitno ni videti konca.

Glavni tvorec napetih odnosov med Realom in Barcelono, vsaj kar se tiče družabnih omrežij, je brez dvoma Gerard Pique. Španec je prek twitterja že večkrat zbodel tekmece iz Madrida, nazadnje pa si je Reala pošteno privoščil po izključitvi iz pokalnega tekmovanja. Real je med pristaši Barcelone poskrbel za precej dobre volje, ko je v šestnajstini finala v igro poslal nogometaša, ki ni imel pravice nastopa. Med bolj znanimi obrazi je bil v ospredju Pique, ki je na twitter objavil precej posmehljivo sporočilo.

Španski branilec pač ne skriva svojega sovraštva do belega baleta in do vsega, kar je s tem klubom povezano, bolj zadržani pa so galaktiki. Toda tokrat se je odločila v ospredje stopiti kar sestra prvega zvezdnika Reala Cristiana Ronalda. Slednja se je spravila na Piqueja in mu prek svojega twitterja sporočila: "Zanima me, če se bo Gerard Pique danes javil prek Periscopa. S teboj se je vse začelo, ali ne? #KdoVe."

S tem je mislila na Piquejevo javljanje oboževalcem prek družabnega omrežja Periscope. V zadnjem obdobju se je po zmagah redno oglašal in razpravljal o tekmecih, med katerimi je pogosto omenjal tudi madridskega Reala. Po sobotnem porazu na el clasicu z 2:1 se ni javil, vprašanje pa je, kdaj se bo odzval na sporočilo Katie Aveiro.