Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.03.2016 19:00:59
Deli članek:

Adam Johnson ima v zaporu novo službo in zasluži 14 evrov tedensko

Profimedia

Nekoč je bil eden največjih angleških talentov, kruh si je služil z igranjem za Manchester City, zdaj pa je Adam Johnson zapornik, ki prestaja šestletno zaporno kazen zaradi spolnih odnosov z mladoletnico.

28-letni krilni nogometaš, ki je v svoji karieri igral za Middlesbrough, Leeds, Watford, Manchester City in Sunderland, za angleško reprezentanco pa je zbral 12 nastopov in zabil 2 gola - angleška zveza mu je zaradi obsodbe teh 12 nastopov simbolno odvzela -, je imel pri Sunderlandu kar 76 tisoč evrov tedenske plače, njegova nova plača pa je neprimerno manjša. 

Ob prestajanju kazni v zaporu si je moral namreč Adam Johnson najti novo zaposlitev in postal je čistilec zapora. Ta služba mu prinaša mizernih 14 evrov tedenske plače. 

Britanski mediji pa poročajo tudi o tem, da naj bi se Johnson v zaporu znašel pred veliko nevarnostjo, saj naj bi mu grozil celo "napalm napad" s strani sojetnikov. "Napalm napad" je sicer izjemno nevaren napad, v katerem zaporniki zmešajo sladkor in vrelo vodo ter s to mešanico škropijo obraze drugih zapornikov.