Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
25.03.2016 16:36:08
Deli članek:

Razkrite podrobnosti poroke Ane in Bastiana

Profimedia

Teniška igralka Ana Ivanović in nogometaš Bastian Schweinsteiger sta razkrila podrobnosti glede poroke, ki jo načrtujeta 5. junija letos.

Kot so odkrili pri srbskem tabloidu 'Alo!', si bosta zaljubljenca večno zvestobo obljubila v enem od elitnih beograjskih hotelov, poroka pa bo stala približno 100 tisoč evrov.

Vabilo bo prejelo okoli 300 gostov, za glasbo pa bo skrbela Anina priljubljena skupina Tropico band. Poročno slavje in protokol bo organizirala beograjska agencija, s katero sta se Ana in Bastian vse dogovorila ob zadnjem obisku srbske prestolnice.

Bodoča ženin in nevesta želita sanjsko poroko, sicer ne bi najela najdražje agencije, izbrala najdražji meni in le za cvetlični aranžma odštela 10 tisočakov. V Beograd bosta za to priložnost seveda pripotovala tudi Bastianova starša in njegovi najbližji prijatelji, ki bodo bivali v izbranem hotelu.

Zaradi verske razlike, Ani in Bastianu največ preglavic povzroča cerkvena poroka, vendar ker sta oba svetovljana in odprte glave, nimata nič proti, če se poročita le civilno - dvakrat, v Srbiji in v Nemčiji. Njuna ljubezen je tako močna, da zlahka preseže dejstvo, da je on katolik, ona pa pravoslavka. Bastian sicer obožuje Srbijo, zato želi pogosteje prihajati na obisk v Beograd.

Bastian je Ano zaročil pred letom dni, ko ji je na prst nataknil 15.000 evrov vredni diamantni prstan.