Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2016 08:06:46
Deli članek:

Pazi, kaj počneš na Facebooku: Ko je podprla Tottija, je dobila nogo

vszi

Pri Romi so odpustili svojo televizijsko voditeljico. Razlog? "Všečkanje" na Facebooku.

V Rimu v teh dneh vlada pravi kaos, v prvi vrsti zaradi odločitve trenerja tamkajšnjega nogometnega kluba Luciana Spallettija, ki je postavil na hladno živo legendo Rome. Francesco Totti že celo življenje navdušuje navijače rdečih, toda ko je v enem od intervjujev potarnal, da si ne zasluži statusa, kakršnega ima pri Spallettiju, je nastala prava drama. Tottija je Spalletti izločil iz ekipe in zna se zgoditi, da se bo zgodilo nepredstavljivo – da bo zvezdnik poleti, ko mu poteče pogodba, zapustil Olimpico.

Še pred njim je Romo zapustila tudi lepotička, o kateri smo že pisali. Francesca Brienza je znana kot dekle bivšega trenerja Rome Rudija Garcie, hkrati je bila v klubu zaposlena kot voditeljica na Roma TV. Razlog za to, da je dobila nogo, pa je bizarne narave – odpustili so jo, ker je na Facebooku "všečkala" enega od statusov, naperjenih proti Spallettiju.

"Spallettija bi morali vreči z mosta Ponte Vecchio!" je pisalo v spornem statusu, ki je očitno navdušil tudi črnolaso lepotičko. No, njenim nadrejenim se to ni zdelo smešno in so jo nemudoma odpustili. Pa čeprav se je Brienza nato opravičila za svoje dejanje, na Twitterju je zapisala, da je podprla nekaj, česar pred tem sploh ni prebrala. Hja, po toči zvoniti je prepozno ...

vszi