Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
19.01.2016 21:35:25
Deli članek:

Še Balotelliju se zdi malo preveč noro (foto)

Mario Balotelli velja za enega bolj kontroverznih nogometašev, ki je v svojem življenju naredil že precej neumnosti, s katerimi je pridno polnil strani rumenega tiska.

Mnogi navijači - predvsem Liverpoola - ga ne marajo preveč, ker na igrišču ni upravičil izkazanega zaupanja. Redsi so zanj odšteli kar 20 milijonov evrov, a njegovih slabih iger niso mogli gledati več kot eno leto, zato so ga pred začetkom te sezone posodili Milanu.

Pri rdeče-črnih se sicer ni naigral, ker ga že kar nekaj časa pestijo poškodbe, ima pa Balotelli v lombardijski prestolnici vsaj nekaj zvestih privržencev.

Eden izmed njih je šel celo tako daleč, da si je v napadalčevo čast tetoviral velik del hrbta. Tega zdaj krasi velik napis Balotelli in številka 45, ki jo 25-letnik nosi na svojem dresu.

Zanimiv je bil tudi Balotellijev odziv, ko je videl, kakšno umetnino mu je posvetil zvesti navijač. "Hvala za podporo, ampak, ali ne misliš, da je vse skupaj malo preveč noro?" je nogometaš iskreno zapisal na svojem instagram profilu ...

vszi