Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
05.10.2015 12:31:33
Deli članek:

Najlepše hčerke najboljših športnikov

Kateri nekdanji športniki, ki so tudi očetje, morajo najbolj "paziti" na snubce.

Ob uspehih športniki svoje veselje vedno v prvi vrsti ob soigralcih delijo z družinskimi člani, tudi otroci. Tokrat smo preverili, katere hčerke slavnih športnikov se zaradi očetov ali pa samo zaradi svojega videza opozarjajo nase.

Ena najbolj privlačnih je gotovo hči legendarnega nogometaša Paula Gascoigna, Bianca, ki se sicer ukvarja z manekenstvom in igranjem.

Dolgoletni zvezdnik košarkarske lige NBA Gerald Wilkins je bržčas zelo zaščitniški do svoje hčerke Jasmyn, ki so ji leta 2012 podelili tudi lento najlepše misice v Georgii. Jasmyn je po izobrazbi diplomirana medicinska sestra, ki študij še nadaljuje na univerzi Georgia State, zelo dobro se je lepotica od nekdaj znašla tudi v športu in glasbi.

Precej sivih las je svojemu očetu Waynu Gretzkyju v preteklih letih povzročila njegova najstarejša hčerka Paulina. Ta je bila v preteklosti mnogokrat zvezda različnih nočnih zabav, zelo rada pa objavlja tudi svoje fotografije, na katerih ima oblečene zgolj krpice, v težavah pa se je pred časom znašla tudi zaradi rasističnih opazk. Drugače sta njena hobija manekenstvo, vrgla pa se je tudi v pevske vode. 

Na svojo hčerko je gotovo ponosen tudi nekdanji dvakratni prvak Super bowla Joe Montana, tudi Elizabeth pa je svoje mesto pod soncem našla na manekenskih brveh in igralskem poklicu.

Laila Ali vsekakor ni neznanka v športnem svetu. Da, njen oče je sloviti boksar Muhammad Ali, toda v tem borilnem športu je tudi sama pustila svojo sled.