Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
23.07.2015 09:58:55
Deli članek:

Ko ti David Beckham potrka na vrata

David Beckham je z velikim darilom presenetil nekdanjega nogometaša.

Znani ameriški televizijski in radijski voditelj Ryan Seacrest v ZDA med drugim vodi tudi oddajo Knock, Knock - Who's there?, v kateri nič hudega slutečim ljudem potrkajo na vrata in jih izročijo ček z zneskom sto tisoč dolarjev.

Oddaja se je v torek sklenila z zadnjim delom sezone, ki je bil nekaj posebnega. Seacrest je namreč k sodelovanju povabil nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, ki je osrečil prav posebno družino in jim najbrž povsem spremenil življenje.

Viktor Gonzales je v Mehiki profesionalno igral nogomet, vendar je moral kopačke obesiti na klin, saj ni zaslužil dovolj denarja, da bi preživljal svojo družino. Tako se je zaposlil v gradbeništvu, zaradi nove službe pa je lahko svojo družino obiskal le enkrat mesečno.

Beckham je izvedel za situacijo, v kateri se je znašla družina Gonzales in želel pomagati. Tako je prišel do njihove hiše in potrkal na vrata ter poskrbel za šok.

Vsa družina je jokala, ko jim je predal ček za sto tisoč dolarjev, prav tako družini Gonzales kar deset let ne bo treba plačati niti ene položnice, sedemčlanski družini je podaril tudi nove mobilne telefone.  

"Izvedel sem za družino in počaščen sem, da sem jih lahko obiskal, jih spoznal in da so me tako toplo sprejeli v svojem domu," je dejal David: "Zelo sem zadovoljen, da lahko na tak način pomagamo družini, ki trdo dela. Občutek je fantastičen, ko vidiš reakcijo."

Seveda brez nogometa obisk ni minil, David se je rade volje z otroki podal na dvorišče in z njimi brcal žogo. 

Galerija