franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.03.2015 18:54:26

Povabil ga je trener, za katerega se je izkazalo, da je pedofil

profimedia
Soigralec Dejana Lazarevića pri Sassuolu Antonio Floro Flores je razkril travmatično izkušnjo iz svojega otroštva.

V Neaplju rojeni 31-letni italijanski napadalec je za italijanske medije opisal neprijetno izkušnjo, ki jo je doživel ko je bil star 10, 11 let. Družina malega Antonia namreč ni imela denarja, saj je podjetje njegovega očeta šlo v stečaj, tako da si niso mogli privoščiti, da bi Antonia poslali v nogometno šolo. 

A Floru Floresu je bilo vseeno omogočena vadba v klubu. Za to je poskrbel trener mlajših selekcij pri španskem Atleticu Toledu - družina Floro Flores je takrat živela v Španiji -, ki je malemu Antoniu dovolil trenirati skupaj s svojimi vrstniki. Trener je takrat Floro Floresu in njegovi družini dejal, da ga je videl igrati, da je zelo talentiran in da ni nobenega problema, če družina nima denarja. Vadba naj bi bila povsem brezplačna. 


"Trener mi je dejal, da sem talentiran in da ni nobenega problema, da lahko treniram z mlajšimi selekcijami Atletica iz Toleda. Spomnim se, da ni minilo dolgo, ko sem izvedel, da je trener pedofil. Še zmeraj živo vidim sceno, v kateri igramo nogometno tekmo in se pripeljejo policisti ter trenerja aretirajo zaradi pedofilije," je šokantno zgodbo razkril Antonio Floro Flores. 

Skupaj z aretacijo trenerja se je končala tudi zgodba Flora Floresa pri Atleticu Toledu. Nihče drug namreč ni želel ponuditi Antoniu treniranja zastonj, tako da je Floro Flores znova nogomet igral na ulici.

Vse dokler ga niso poklicali iz nogometne šole Posillipo v Neaplju, kjer so mu sporočili, da želijo, da pride Floro Flores trenirati k njim - zgodilo se je tri mesece po njegovi "avdiciji" - in takrat se je njegova nogometna kariera prav začela. Floro Flores je potem ustvaril kar zavidljivo kariero, igral je za Napoli, Sampdorio, Perugio, Arezzo, Udinese, Genoo, Granado, zdaj pa si kot rečeno kruh služi pri Sassuolu, kjer je soigralec Dejana Lazarevića.

Članki iz rubrike