pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

eč
0 07.11.2014 20:38:50

Zasvojeni zvezdnik zaradi Prijateljev izgubil živce

vszi
Andre Agassi je zaradi ljubosumnega izpada leta 1995 razbil vse trofeje, ki si jih je priboril s teniškim loparjem.

Ameriška filmska igralka Brooke Shields je jasno najbolj poznana po svojih filmsko-televizijskih vlogah, v svetu športa pa se je glas o njej razširil tudi zaradi tega, ker je bila šest let v razmerju z enim največjih teniških zvezdnikov vseh časov. Andre Agassi in Brooke Shields sta se začela družiti leta 1993, štiri leta kasneje sta se poročila, leta 1999 pa že razšla. Zdaj, torej kar 15 let po koncu ljubezenske zveze, pa se je 49-letnica, zvezdnica Modre lagune, odločila, da bo razkrila pikantno podrobnost, ki Agassija prikazuje v vse prej kot lepi luči.

Shieldsova je namreč pojasnila, da je Agassi, ki je s tenisom zaslužil več kot 30 milijonov dolarjev, med enim od njenih snemanj povsem izgubil živce. Celo tako zelo, da je zaradi napada ljubosumja s snemanja odvihral domov in tam razbil vsa svoja teniška priznanja, ki so mu prišla pod roko! Agassiju se je pred očmi stemnilo na snemanju enega od delov priljubljene serije Prijatelji, in sicer v trenutku, ko je Shieldsova polizala prste na roku Matta Leblanca, ki v seriji igra Joeyja.


ČE BI IMELA OTROKE, BI JI ZAGRENIL ŽIVLJENJE
"Iz Los Angelesa se je z avtom odpeljal domov v Las Vegas, nato pa sistematično začel uničevati svoje lovorike. Uničil je tudi priznanji iz Wimbledona in US Opna, da ostalih niti ne začnem naštevati," je za Globe magazine povedala igralka. Shieldsova je razkrila, da se je to zgodilo leta 1995, torej sredi njune zveze, nato pa postregla še z nečem bolj sočnim: da ji je Agassi po koncu ljubezni razkril, da je imel na začetku njune zveze resne težave z zasvojenostjo z metamfetamini. Kar pa niti ni skrivnost, to je Agassi priznal že v avtobiografiji iz leta 2009.

Ko sta se razšla, ji je nato Agassi, ki se je kasneje poročil z nekdanjo teniško zvezdo Steffi Graf, s katero sta še vedno skupaj, menda zabrusil, da "naj bo vesela, ker nimata otrok, saj bi ji v tem primeru precej zagrenil življenje".

Članki iz rubrike