polna luna Dobra karma

Pred polno luno in luninim mrkom nam bo marsikaj ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

manca-špik Odkrito.si

Manca Špik: Z Lano sem dosegla dokončni smisel ...

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

ku
ku
0 21.05.2020 09:26:17

Nekdanja kolesarka RUŠI INTERNET s provokativnimi fotografijami in lajša težke dneve v karanteni (FOTO)

Slovakinja Lucia Javorčekova je bila ena najlepših in predvsem najbolj seksapilnih športnic na svetu, danes pa je ena najlepših in predvsem najbolj seksapilnih nekdanjih športnic na svetu.

No, nekdanja kolesarka, pred dvema letoma celo slovaška prvakinja, športa ni povsem opustila, posveča se namreč fitnesu, dejavna je v manekenstvu, predvsem pa nastopa na Instagramu. V času pandemije koronavirusa je s svojimi skoraj golimi fotografijami še posebej 'napadla' vse svoje sledilce, tem so hitro sledili drugi in skupnost, ki se navdušuje nad prelestno Slovakinjo, je zrasla do poldrugega milijona. Njen Instagram profil je skoraj eksplodiral, tako izzivalne fotografije je objavljala v zadnjem času.

javorcekova 4


Sicer pa je Javorčekova močno obetala v kolesarstvu, napovedovali so ji bleščečo prihodnost v tem športu, a nje očitno vrtenje pedal v kombinezonu ni prepričalo. Želela je več od tega oziroma manj oblačil na sebi. Objavljanje svojih seksi fotografij je zanjo postal vsakdan, dnevna rutina. Vsakokrat se spomni nečesa novega, nedavno je odvihrala v naravo, slekla svojo majico, pokazala prsi in ob fotografiji napisala: "No, to je zame svoboda." In takoj dobila 200 tisoč všečkov.

javorcekova 3

Članki iz rubrike