Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
23.09.2024 09:45:35
Deli članek:

Sodobno bivanje s pogledom na Blejski grad

Na Bledu raste nova soseska

Blejsko jezero, ena najbolj prepoznavnih znamenitosti Slovenije, postaja dom nove stanovanjske soseske, ki združuje sodobno arhitekturo in mirno okolje.

Soseska Jezero Bled se nahaja ob Ribenski cesti, v neposredni bližini središča Bleda, in s prelepim razgledom na jezero ter Kamniško-Savinjske Alpe zagotavlja kakovostno bivanje za vse generacije. »Bled z okolico je nekaj posebnega v svetovnem merilu, saj upravičeno nosi ime gorski raj. Prepričani smo, da pogled na grad daje kakovosti bivanja povsem novo in edinstveno dimenzijo. Gre za idealno priložnost za vse, ki si želijo neposredne bližine narave in urbanega okolja z vso infrastrukturo,« je povedal Bojan Radusinović, direktor nepremičninskega podjetja BRN.

Vsaka izmed 14 hiš v soseski bo imela lasten vrt s teraso, lokacija v bližini obvoznice pa zagotavlja dostopnost. Skupna garaža omogoča 28 parkirnih mest, dodatnih 7 zunanjih parkirnih mest pa je namenjenih obiskovalcem. Zunanja ureditev vključuje prostor za kolesa, zbiranje odpadkov, servisne prostore in komunikacije. Razporeditev prostorov je premišljena in funkcionalna. V pritličju se nahajajo dnevne sanitarije, kuhinja, jedilnica in dnevni prostor; mansarda obsega dve otroški sobi, kopalnico, večjo spalnico z garderobo in lastno kopalnico; klet pa vključuje shrambo, pralnico in dva parkirna prostora za vsako enoto. Nekaj hiš je še na voljo, predviden čas vselitve pa je jeseni prihodnje leto.

Vsaka hiša bo imela svoj vrt