Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
29.07.2024 16:36:27
Deli članek:

Wilkinson Sword obdaruje

Podjetje z več kot 250 let tradicije in inovacij v britju vas nagrajuje – za vse, ki znajo prav oceniti kako uspešni bodo naši Olimpijci v Parizu!

Wilkinson Sword je blagovna znamka z bogato zgodovino in tradicijo na področju izdelave britev, ki sega vse do leta 1772. Malo ljudi ve, da so v svojih začetkih izdelovali sablje, meče in strelno orožje za dvor kralja Jurija III. Od leta 1890 pa je znamka sinonim za prijetno britje in gladko kožo brez dlak, zahvaljujoč visokokakovostnim britvicam, ki jih je svetu predstavil ustanovitelj blagovne znamke Henry Wilkinson.

Leta 1898 je Wilkinson Sword predstavil prvi od mnogih inovativnih brivnikov – brivnik Pall Mall. To je bil začetek dolge poti razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki omogočajo moškim in kasneje tudi ženskam prijetno in hitro britje brez draženja, ureznin in prask. Ni presenetljivo, da slogan blagovne znamke glasi: »Naša zgodovina govori ostro«.

Svetovno priznani z razlogom

Danes je Wilkinson Sword poznan po vsem svetu kot vrhunski proizvajalec brivnikov za moške in ženske. V njihovi ponudbi lahko najdete priljubljene moške brivnike kot so Wilkinson Sword Quattro, Classic, Xtreme 3 in seveda Hydro 5. Moško britje še nikoli ni bilo tako enostavno in udobno.

Britje je del vsakodnevne moške rutine, ki načeloma ni zahtevna. Vendar se veliko moških srečuje s težavami razdražene, rdeče, razpokane in suhe kože. Zaradi tega se lahko običajna vsakodnevna nega spremeni v neprijetno obveznost. Zato Wilkinson Sword že več kot 250 let sledi potrebam sodobnega človeka in razvija brivnike, ki so učinkoviti, enostavni in prijetni za uporabo.

Wilkinson Sword Hydro 5: rezilo, ki ščiti

Brivnik Wilkinson Sword Hydro 5 je zasnovan za neverjetno zaščito kože. Videti sveže obrit obraz v ogledalu je za moške pravi užitek, a proces britja je pogosto dojeman kot neprijetno opravilo. Hydro 5 ima inovativni preklopni »rezervoar z gelom«, ki med britjem kožo vlaži in ščiti pred urezninami. Gel se aktivira ob stiku z vodo in se sprosti vsakič, ko brivnik zmočimo. Preklopni prirezovalnik Flip Trimmer na rezervoarju omogoča uporabniku, da obrne rezervoar za britje težko dostopnih predelov, kot so zalizci ali predel pod nosom, saj se optimalno prilagaja konturam obraza.

Brivnik Hydro 5 ima pet rezil prevlečenih s karbonom Ultra Glide, ki ščitijo kožo in gladijo njeno površino ter s tem še dodatno zmanjšujejo draženje. Koža ostane navlažena še eno uro po britju! Eleganten kovinski ročaj z vedno boljšim oprijemom zagotavlja še večje udobje in užitek pri britju. Wilkinson Sword je na voljo v trgovinah dm drogerie markt in vseh drugih bolje založenih trgovinah.

Nagradno vprašanje

Letošnje olimpijske igre bo obiskalo kar 90 slovenskih vrhunskih športnikov iz različnih športnih disciplin, in vsi stiskamo pesti, da jim bo uspelo doseči čim boljši uspeh. Zagotovo bomo z velikim pričakovanjem spremljali njihove nastope in navijali zanje. Prepričani smo, da bodo posegli tudi po odličjih. Odgovorite na spodnje vprašanje in si zagotovite svoj sistemski brivnik Wilkinson Sword Hydro 5!

50 tistih, ki bodo z odgovorom najbližje doseženemu skupnemu številu osvojenih medalj slovenskih športnikov, bomo nagradili s tem odličnim brivnikom. Gremo ostro na odličja!

Odgovorite na vprašanje: