senecura-dom-starejših-občanov-pivka, postelja Svet24.si

Alarmantno stanje v domovih za starejše: ...

kučan-in-udba, igor-omerza, predstavitev-knjige Svet24.si

Foto: Na predstavitvi Omerzove knjige o Kučanu ...

Valentina Prevolnik Rupel, ministrica za zdravje Necenzurirano

Zdravniške "dvoživke": zakaj ministrica ...

janez jansa sr (2) Reporter.si

Janez Janša je glas za tranzicijsko levico: iz ...

tadej pogačar (3) Ekipa24.si

Prizori, ki pogrejejo srce! Saj ne veš, kdo je ...

a.p Njena.si

Sumljivo: Algoritmi onemogočajo objave

doncic gobert Ekipa24.si

Da ne zna igrati obrambe?! Dončić je s to noro ...

nu
nu
0 13.05.2024 13:45:40

Ganljivost in navdušenja zaznamovala prvo srečanje z igralci iz serije Skrito v raju

Toni Pugelj z igralci iz serije Skrito v raju
Janez Štrukelj
Po letu dni snemanja so se igralci iz serije Skrito v raju srečali prvič prav na ALEJI SKY in tako razveselili množico obiskovalcev, ki so jih prišli pozdraviti.

Na prvem meet&greet katere koli slovenske serije so se oboževalci lahko z igralci rokovali, jih objeli, prejeti kakšen avtogram, nekateri so ga dobili celo na majice ali narediti sebek. Manjkalo ni niti daril, med drugim tudi torta z napisom Skrito v raju. A kot je dejala ena od glavnih igralk iz nanizanke, Gaja Filač, je bilo nemogoče priti do vsakega. Igralci so razkrili, da prihaja tudi druga sezona serije, kar je med oboževalci povzročilo pravo navdušenje.

Srečanja se je udeležilo kar 17 igralcev: Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Vesna Pernarčič, Gaber Kristjan Trseglav, Melani Mekicar, Zala Đurić, Matino Antunović, Aleksandra Balmazović, Primož Vrhovec, Sandra Debelak, Maja Zupan, Matic Valič, Mei Rabič, Patrik Novak in Mila Peršin.ALEJA, ki ta mesec začenja s praznovanjem svojega 4. rojstnega dne, je tako gostila enega od najbolj odmevnih dogodkov za njihove obiskovalce. Na leto jih pripravijo več kot 380 in mnogi med njimi so tudi večdnevni. Obiskovalcem omogočijo, da lahko ob blizu spoznajo številne zvezdnike, glasbenike in igralce.

»Veseli me, da smo edinstvena nakupovalna destinacija, ki poleg nakupovanja združujemo druženje, srečanja, zabavo, kot je bila z igralci priljubljene serije. To je naša edinstvenost in posebnost,« je še dodal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Galerija
Značke: aleja, trgovine, nakup

Članki iz rubrike