soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

slovenija Ekipa24.si

Škandal! Glejte, kakšnega zadetka v Zenici niso ...

alex-the-dancer Njena.si

Zabavljač 'Alex the dancer' v resnici komaj ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

nu
nu
0 12.09.2023 13:38:32

Akcija zbiranja šolskih potrebščin v nakupovalnih centrih Supernova uspešno zaključena

Medtem, ko se nam z naglimi koraki približuje jesen, čas novih začetkov in priložnosti, se je za naše najmlajše začela prava mala avantura – vstop v novo šolsko leto. Otroci so spet v objemu učilnic, v svetu zvezkov, barvic, številk in skrbi za domače naloge.

Socialne stiske družin pa letos niso ostale neopažene. Skupina Supernova in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje sta se v imenu vseh, ki si nakup šolskih potrebščin težko privoščijo, povezali ter si zastavili cilj, da jim polepšata začetek novega šolskega leta. Srčna akcija je poleti potekala v 19 nakupovalnih centrih Supernova po vsej Sloveniji. V škatle in košare, ki so bile postavljene po nakupovalnih centrih, so obiskovalci lahko oddali šolske pripomočke vseh vrst. Plemenita iniciativa se je izkazala za izjemno uspešno, številni prispevki pa so zagotovo narisali nasmehe na obraze otrok. Zbrane šolske potrebščine, je tistim, ki si jih ne morejo privoščiti sami, razdelila ZPM Ljubljana Moste-Polje.


Skupina Supernova se iskreno zahvaljuje vsem, ki ste pristopili k dobrodelni akciji. Vaše donacije so prinesle veselje in upanje tistim, ki ga trenutno najbolj potrebujejo. Za nadgradnjo so se pri skupini Supernova odločili, da bodo zbranim prispevkom dodali še Darilne kartice Supernova. Z njimi bo omogočen nakup še več učnih materialov za ranljive skupine otrok, saj se kartica Supernova lahko koristi tudi v dobro založenih papirnicah in knjigarnah v 19 Supernovinih nakupovalnih centrih po Sloveniji.

Letošnje šolsko se je tako pričelo zaznamovano s toplino, solidarnostjo in enakimi možnostmi za vse.

Članki iz rubrike