soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

slovenija Ekipa24.si

Škandal! Glejte, kakšnega zadetka v Zenici niso ...

alex-the-dancer Njena.si

Zabavljač 'Alex the dancer' v resnici komaj ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

ou
ou
0 12.09.2023 11:05:04

Akustična čarovnija s Plateau na ALEJI SKY

AKA NEOMI
Janez Štrukelj
Na zeleni oazi ALEJE bo danes nastopila indie rock skupina Plateau. Četverica navdihnjenih mladeničev z elegantnimi melodijami, hrepenečimi besedili in natančnim občutkov za zavijanje obojega v barvito indie pop rock sonično preobleko bo nastopila v akustični izvedbi.

Prihodnji teden, v torek, 19. septembra, se z nastopom Koala Voice nadaljuje drugi sklop torkovih after-work koncertov. Stari znanci slovenskih odrov bodo pokazali svoj neusahljivi plamen energičnosti in ustvarjalnosti. Že dva dni pozneje v četrtek, 21. septembra, bo duh devetdesetih pričaral Dominik Kozarič, ki v Sloveniji nastopa po dveh desetletjih dela v tujini. V torek, 26. septembra, pa bo na oder stopila ena od stalnic slovenske glasbene scene, in sicer zabavljači skupine Ana Pupedan, ki zaključujejo pestro poletno dogajanje nad mestom.

V mesecu septembru se na ALEJI SKY obeta pestro dogajanje in številne otroške animacije. Vsako nedeljo, med 12. in 18. uro, lahko najmlajši vstopijo v napihljivo deželo igral, kjer lahko preživijo nepozabne trenutke zabave in smeha. V ALEJI je tako vedno nekaj novega, tudi za malčke in mamice. Vsako drugo sredo vabljeni, ob 10. uri, v otroški park Planet Lollipop, kjer bo potekala mini joga, ki je namenjena dojenčkom in mamicam. Vodila jo bo Maja Podpečan (Mali Ganeša), strokovnjakinja za otroško jogo in sprostitvene tehnike.

Značke: aleja-sky, koncert

Članki iz rubrike