Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
7 05.05.2023 15:24:38

Tragedija! Pijanec ubil dva dečka! Tudi enega največjih teniških talentov... Stal je ob Novaku Đokoviću ... (foto + video)

Dva 14-letnika sta umrla v tragični prometni nesreči na Long Islandu v ZDA.

Na avtocesti na Long Islandu je pijani voznik vozil v napačno smer in se zaletel v avtomobil, v katerem sta bila Drew Hassenbein in njegov prijatelj Ethan Falkowitz. V avtu sta bila še dva mladeniča, ki so ju huje poškodovana prepeljali v bolnišnico. 

Hassenbein je veljal za enega največjih talentov ameriškega moškega tenisa. Kot tak je imel čast, da je bil na igrišču ob žrebu finala OP ZDA leta 2021, ko sta se pomerila Novak Đoković in Danil Medvedjev.  

Drew_Hassenbein1

Pijani voznik, ki je zakrivil nesrečo, je Amandeep Singh, ki se bo moral na sodišču soočiti tudi z obtožno za uboj druge stopnje. 

Stephen Fitzpatrick, vodja oddelka za umore, je dejal, da je bila to ena najhujših scen, ki jih je videl v svoji karieri. Dodal je, da je imel voznik, ki je zakrivil nesrečo dvakrat večjo vrednost alkohola v krvi kot je dovoljeno. Bil je tako pijan, da niti ni vedel kje je, saj je policiji govoril, da je v New Jerseyju, a je bil v resnici na Long Islandu.   

Članki iz rubrike