favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ou
ou
0 10.11.2022 09:14:32

NOVO: NIVEA praznični darilni seti za moške in ženske

Adventni koledar NIVEA 2022
Pričarajte nasmeh na obraze svojih najdražjih z NIVEA darilnimi seti.

Ko se po mestih lučke zaiskrijo, na radiu božične pesmi zaigrajo in doma po sveže pečenih piškotih zadiši, vemo, da je praznični čas spet tu! Obkroženi z ljudmi, ki nam največ pomenijo, ustvarjamo prijetne spomine in rišemo nasmehe na obraze. Podarite letos nežen in topel dotik, ki se mu je nemogoče upreti! Z NIVEA darilnimi seti boste pričarali nepozabno nego, ki bo vaše najdražje objemala vse leto.

Pozornost, ki ogreje srce
Dnevi obdarovanja so pred vrati! Vzemite si čas za prijetna druženja z najpomembnejšimi ljudi v vašem življenju in se zahvalite, ker so vam pomagali uresničevati sanje, vas razumeli in podpirali. Podarite jim čarobne občutke in razvajanje z vonjem, ki jih spremlja vse od otroštva. Med lepimi prazničnimi seti NIVEA izdelkov za ženske in moške se za vsako ljubljeno osebo zagotovo najdete pravo darilo! Naj bo letošnje obdarovanje nežno do kože in prijazno do okolja.

Spoznajte izbrane nove NIVEA praznične darilne sete zanjo in zanj.

NIVEA Adventni koledar
Presenetite sebe in svoje najdražje z NIVEA Adventnim koledarjem, ki v sebi skriva 24 negovalnih izdelkov in priročnih dodatkov. Skrbno izbrana vsebina vsakega okenca bo poskrbela za prav posebno praznično vzdušje in pričakovanje. NIVEA Adventni koledar je s svojo čudovito preobleko prelep okras vsakega doma in kar 24 dni po vrsti riše nasmehe na obraze. Še najtežje se bo zadržati, da ne odprete kar vseh okenčkov naenkrat!

NIVEA darilni set Smooth Care s torbico za ženske
Presenetite vse ljubiteljice svilnate nege telesa z darilnim setom NIVEA Smooth Care! Vsebuje bogat kremni gel za tuširanje NIVEA Creme Soft za občutek žametno mehke kože, obdane s prijetnim vonjem, mleko za telo NIVEA Smooth Sensation za globinsko vlaženje kože in nenadomestljiv dezodorant NIVEA Original v roll-onu.

NIVEA darilni set Diamond & Pearl za ženske
Darilni set NIVEA Diamond & Pearl je odlična izbira za vse ljubiteljice NIVEA nege s pridihom glamurja in vedno negovane kože. Set vsebuje dezodorant NIVEA Invisible for Black & White Silky Smooth v spreju in negovalni gel za tuširanje NIVEA Diamond & Argan Oil, obogaten z dragocenimi diamantnimi delci. Podarite glamurozno nego svoji prijateljici, sodelavki ali mami z darilnim setom NIVEA Diamond & Pearl.

NIVEA darilni set Rose Care s torbico za ženske
Darilni set NIVEA Rose Care za nego telesa z organsko rožno vodico je popolno darilo za vse, ki obožujejo očarljivi vonj rožne vode. Set vsebuje negovalni gel za tuširanje NIVEA Rose & Almond Oil z mandljevim oljem in nežnim vonjem vrtnic, antiperspirant NIVEA Fresh Rose Touch v spreju, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pred potenjem ter na koži pusti ženstveni vonj svežine, ki traja cel dan, in losjon za telo NIVEA Rose Touch. Za popolno razvajanje kože in čutov!

Darilni set NIVEA Rose care v torbici 1 (1)
Darilni set NIVEA Rose care v torbici

NIVEA darilni set Rose Care za ženske
Darilni set NIVEA Rose Care z organsko rožno vodico poudari ženstvenost z omamnim vonjem po vrtnicah. Set vsebuje negovalni gel za tuširanje NIVEA Rose & Almond Oil z mandljevim oljem in nežnim vonjem vrtnic ter antiperspirant NIVEA Fresh Rose Touch v roll-onu, ki zagotavlja zanesljivo zaščito pred potenjem in na koži pusti ženstveni vonj svežine, ki traja cel dan. Za negovano in nežno kožo s pridihom romantike!

Darilni paket NIVEA Rose care v škatli 1
Darilni paket NIVEA Rose care v škatli

NIVEA darilni set Blue Care za ženske
Navdušite ljubiteljice NIVEA nege in edinstvenega vonja z darilnim setom NIVEA Blue Care. Polepšajte jim hladnejše dni z gelom za tuširanje NIVEA Creme Care za intenzivno vlaženje, legendarno kremo NIVEA, mlekom za telo NIVEA Rich Nourishing, obogatenim z naravnimi minerali, negovalnim mandljevim oljem in dodatnimi vlažilnimi sestavinami, in dezodorantom NIVEA Protect & Care v roll-onu za zanesljivo 48-urno zaščito pred potenjem. Za občutno negovano in gladko kožo!

NIVEA darilni paket Blue care
NIVEA darilni paket Blue care

NIVEA MEN darilni set Protect & Care v kovčku za orodje
Podarite edinstveno moško nego z darilnim setom NIVEA MEN Protect & Care v ekskluzivnem kovčku za orodje. Atraktivno in priročno pakiranje v obliki kovčka za orodje vsebuje peno za britje NIVEA MEN Protect & Care, balzam po britju NIVEA MEN Protect & Care, gel za tuširanje NIVEA MEN Protect & Care, dezodorant NIVEA MEN Protect & Care v spreju in univerzalno kremo NIVEA MEN, idealno za nego obraza, telesa in rok. Darilni set NIVEA MEN Protect & Care je ustvarjen za moške, ki želijo brezhibno nego.

NIVEA MEN darilni set Fresh Cool za moške
Podarite mu svežino, ki ga bo spremljala 48 ur! Darilni paket NIVEA MEN Fresh Cool v priročni pločevinasti škatli za neustavljiv občutek svežine vsebuje gel za tuširanje NIVEA MEN Fresh Kick z mentolom za takojšen občutek svežine, antiperspirant NIVEA MEN Fresh Kick s kaktusovo vodico, ki zagotavlja zanesljivo 48-urno zaščito proti potenju brez draženja, in losjon po britju NIVEA MEN Fresh Kick z izjemno lahko formulo, ki se hitro vpije in poskrbi za vlaženje kože do 48 ur.

NIVEA MEN darilni set Sensitive Care s torbico za moške
Darilni set NIVEA MEN Sensitive Care je popolna izbira za moške s posebej občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici ali izpuščajem po britju. Vsebuje balzam za nego po britju NIVEA MEN Sensitive, ki v trenutku pomiri in ublaži draženje kože, gel za tuširanje NIVEA MEN Sensitive z izvlečkom bambusa in dezodorant NIVEA MEN Sensitive v spreju za 48-urno zaščito pred potenjem z možatim vonjem. Za popolno presenečenje se darilni paket nahaja v moderni in praktični moški toaletni torbici.

Darilni paket NIVEA MEN sensitive care 1
Darilni paket NIVEA MEN sensitive care

NIVEA MEN darilni set Deep Beat za moške
Darilni set NIVEA MEN Deep Beat je popolna izbira za nego aktivnih moških! Linija NIVEA MEN Deep vsebuje aktivno oglje, ki zagotavlja dolgotrajen občutek globinske čistoče. Set vsebuje gel za tuširanje NIVEA MEN Deep, ki koži daje občutek globinske nege in energijske svežine, ter NIVEA MEN Deep v spreju, ki s svežino lesnega vonja omogoča zanesljivo 48-urno zaščito proti potenju. Osvobodite svoje čute, potopite se v svet lesnih, svežih in jantarnih vonjev!

Darilni paket NIVEA MEN deep beat 1
Darilni paket NIVEA MEN deep beat


Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Adventni koledar: 40,70 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA darilni set Smooth Care s torbico za ženske: 11,89 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA darilni set Diamond & Pearl za ženske: 6,99 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA darilni set Rose Care s torbico za ženske: 14,09 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA darilni set Rose Care za ženske: 6,99 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA darilni set Blue Care za ženske: 14,29 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA MEN darilni set Protect & Care v kovčku za orodje: 22,69 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA MEN darilni set Fresh Cool za moške: 15,99 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA MEN darilni set Sensitive Care s torbico za moške: 15,49 evra*
Okvirna maloprodajna cena za NIVEA MEN darilni set Deep Beat za moške: 7,39 evra*

* Darilni seti so na voljo v omejenih količinah v izbranih prodajalnah. Vse odločitve glede maloprodajne cene so prepuščene izključno trgovcem.

Značke: nivea, nega

Članki iz rubrike