stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 23.06.2022 10:32:45

Uživate na počitnicah? Potujete? Naj potovanje ne mine brez športnih vsebin!

Poletje je pred vrati in vsi že komaj čakamo, da se odpravimo na nepozabno potovanje ali dopust. Običajno, kadar smo na poti, športne vsebine spremljamo na zaslonu svojega pametnega telefona in zlahka spregledamo kakšen zadetek. Iz tega razloga vam za obogateno izkušnjo gledanja priporočamo, da v bodoče s seboj na pot vzamete tablični računalnik. Tablične računalnike serije Galaxy Tab S8 odlikujejo veliki zasloni, izjemna hitrost osveževanja, lahkost in vzdržljivo ohišje. Zaradi vsega naštetega so več kot primerni za potovanja z avtom, avtodomom, vlakom ali letalom.

Spremljanje tekme na poti

Kadar ste na daljši vožnji sopotnik v vozilu, imate ogromno časa za ogled tekme. Spremljanje vsebin na majhnih zaslonih ni prijetno. Tablični računalniki iz serije Samsung Galaxy Tab S8 s svojimi velikimi zasloni omogočajo povsem drugačno  doživetje. Serija Galaxy Tab S8 vključuje tri modele Galaxy Tab S8, S8+ in Tab S8 Ultra. Ravno model Ultra s 14,6-palčnim zaslonom Super AMOLED in hitrostjo osveževanja 120 Hz prinaša najboljšo izkušnjo. Ponaša se z najtanjšim okvirjem Galaxy Tab doslej – razmerje med zaslonom in ohišjem znaša le 6,3 mm. Zaslon je nameščen v okvirju Armour, ki je kar 30 % bolj odporen na praske in kar 40 % manj nagnjen k upogibanju kot pri prejšnjem modelu Galaxy Tab S7. Lahko ga prenašate s seboj in uporabljate na poti. Štirje zvočniki z Dolby Atmos®, ki jih najdemo pri vseh treh modelih pa poskrbijo za jasen in realističen zvok. 

1-012_Family_Tab S8__Graphite_Tab S8__Silver_Tab S8__Pink Gold_LI

Za fotografiranje, risanje in skiciranje na fotografiji

Na potovanjih brez fotografiranja preprosto ne gre. Običajno fotografiramo s fotoaparatom ali telefonom, odlične posnetke pa lahko ujamemo tudi s tabličnim računalnikom. Tab S8 in S8+ sta opremljeni z 12 MP kamero, Tab S8 Ultra pa ima kar dve zmogljivi sprednji kameri z ločljivostjo 12 MP. Ko se vam na poti porodi ideja, si jo s pisalom S Pen zapišite pod opomnike v novi in izboljšani aplikaciji Samsung Notes. Vsi modeli so opremljeni z novim in hitrejšim pisalom S Pen, ki posnema drsenje peresa po papirju. Ekskluzivno partnerstvo podjetja Samsung s Clip Studio Paint, ki vaš pametni telefon spremeni v digitalno barvno paleto, vaše pero S Pen v čopič in obsežen zaslon v vaše platno. Prilagodite orodja in izberite možnosti čopiča ter izberite žive barve iz resničnega sveta – iz slik, posnetih s sinhroniziranim telefonom.

Iz potovanja se boste lahko brez težav javljali tudi prijateljem ali družini, saj je celotna serija podprta s profesionalno kakovostjo videa 4K. Napredna strojna oprema deluje povezano s programsko opremo in s tehnologijo Samsung samodejnega uokvirjanja. Med klicem vas samodejno ohranja v fokusu, hkrati pa poveča ali pomanjša, da vključi tudi vaše nove prijatelje. Zahvaljujoč trem natančnim mikrofonom, ki uporabljajo napredno tehnologijo za zmanjševanje hrupa, nič ne bo motilo vašega klica.

samsung-tab8

Za brskanje po internetu, igranje in branje knjig

Če vas na potovanju preseneti deževno vreme se boste lahko kratkočasili tudi z brskanjem po spletu, branjem knjig ali igranjem iger. Tablični računalniki serije Galaxy S8 so opremljeni s prvim 4nm čipom – najhitrejšim procesorjem v tabličnih računalnikih Galaxy doslej. Vsi modeli nudijo tudi dovolj RAM-a in prostora za shranjevanje. Opremljeni z dodatno kartico microSD ponujajo razširljiv prostora za shranjevanje do 1 TB. Obsežen zaslon Galaxy Tab S8 Ultra vam dodatno olajša razdelitev zaslona na več oken s spreminjanjem velikosti, tako da lahko opravljate več opravil hkrati brez da bi morali preklapljati med aplikacijami. V enem pogledu lahko poiščete informacijo o mestu, v katerem se nahajate, pišete prijateljem in se preprosto zabavate.

Dolgotrajna baterija in optimizirano omrežje

Serija Galaxy Tab S8 je tudi prva tablica Samsung s podporo Wi-Fi 6E, ki zagotavlja še večjo pasovno širino, z optimizirano kakovostjo omrežja pa vam ne bo treba skrbeti za šibke povezave, in tako lahko vsebino delite v trenutku.

Ker Galaxy Tab S8 napaja inteligentna celodnevna baterija, si boste ob slabem vremenu lahko predvajali tudi filmski maraton. Zahvaljujoč hitremu polnjenju vam baterijo napolni  v 80 minutah. Če vaše druge naprave potrebujejo povečanje moči na poti, preprosto povežite svoj Galaxy Tab S8 s pametnim telefonom Galaxy S22 s kablom USB-C in neverjetna baterija za hitro polnjenje tablice lahko služi kot prenosni polnilnik.

Odlična povezljivost z drugimi napravami

Serija Galaxy Tab S8 brezhibno deluje s celotnim odprtim ekosistemom Galaxy. Odprtost pomeni, da vam omogoča prilagodljivost, da določite svojo mobilno izkušnjo in preprosto skupaj uporabljate naprave Galaxy. Uporabniški vmesnik Samsung One UI Tab 4 ponuja dosledno in intuitivno izkušnjo, brezhibno povezljivost ter pametne integracije, ki potekajo od vašega Galaxy Tab S8 do pametnega telefona in osebnega računalnika ter nazaj.

samsung-tab8

Varnost je na prvem mestu

Vsi trije modeli Galaxy Tab S8 so opremljeni z novimi funkcijami, ki omogočajo sledenje, kdaj sta kamera in mikrofon vašega tabličnega računalnika v uporabi in vam omogočajo, da takoj blokirate dostop do aplikacije, ali da preprečite neželeno snemanje. Serija Galaxy Tab S8 je zaščitena z vodilno platformo Samsung Knox Vault, ki šifrira osebne podatke ter ohranja shranjene datoteke in informacije izolirane od glavnega operacijskega sistema naprave. Prav tako imajo vsi trije modeli intuitiven čitalnik prstnih odtisov.

Darilo: Book Cover

Ob nakupu tabličnega računalnika brezplačno prejmete še ‘Book cover’ ovitek. Več informacij na https://www.samsung.com/si/offer/great-price-better-gift/

1-004_lifestyle_Tab S8 Ultra_Graphite_Tab S8__Graphite_Tab S8_Silver_LI

Galerija

Članki iz rubrike