profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 24.05.2022 11:33:20

Paradni konj med pametnimi telefoni – POCO F4 GT

Pred dnevi so v Zagrebu predstavili najnovejše POCO mobilne telefone, ki bodo z vrhunskimi lastnostmi spodbudili velik interes mladih tehnoloških uporabnikov.

POCO ima že tradicijo, ki prinaša izvrstno zmogljivost. Najnovejši vrhunski pametni mobilni telefon POCO F4 GT ter telefona POCO X4 Pro 5G in POCO M4 Pro. POCO F4 GT zagotavlja impresivno, vrhunsko zmogljivost z vodilnim 4 nm procesorjem Snapdragon 8 Gen 1, ki ga podpira sofisticirana tehnologija hlajenja LiquidCool 3.0. Na voljo je z ravnim zaslonom AMOLED s hitrostjo osveževanja 120 Hz, z magnetnimi sprožilci pojavnih oken in s 120 W HyperCharge polnjenjem. Uporabniki POCO F4 GT lahko prvič uživajo v vrhunski poprodajni storitvi, ki ponuja enkratno brezplačno storitev popravila zaslona prvih 6 mesecev po nakupu.

Poleg vseh odličnih parametrov imajo vsi trije telefoni vnaprej nameščeno naročniško storitev YouTube Premium, v kateri lahko uporabniki uživajo dva meseca brezplačno. To pomeni dva meseca gledanja brez oglasov, brez spletne povezave in z nemotenim dostopom do video in glasbenih vsebin na platformi YouTube. POCO je blagovna znamka, ki temelji na filozofiji »Vse, kar potrebuješ, nič, kar ne potrebuješ« s ključnim poudarkom na zahtevah in povratnih informacijah svojih privržencev. Zgrajena je na razvoju tehnologij, ki jih njeni uporabniki resnično potrebujejo, s čimer demokratizirajo odločanje o posodobitvah izdelkov na način, da se sami razvijajo.

POCO foto 2

Značke: poco, telefon

Članki iz rubrike